TRUDNA ALEKS JAVNO ISPROZIVALA MAJU? Objavila šok snimak, nakon ovoga sledi NOVA RUNDA HAOSA!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana objava pobednice "Zadruge 6" navela brojne pratioce na društvenim mrežama da posumnjaju da je prozvala Marinkovićevu.

TRUDNA ALEKS JAVNO ISPROZIVALA MAJU? Objavila šok snimak, nakon ovoga sledi NOVA RUNDA HAOSA!

Foto: ATAImages

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić i Maja Marinković već godinama ratuju zbog momaka sa kojima su obe bile, a poslednji haos nastao je kad je Marinkovićeva obelodaila da je sve vreme bila u kontaktu sa Filipom Carem, iako je on tad bio sa Aleks, koja je bila u drugom stanju. 

Aleks i Car su uspeli da izglade odnose i svojoj ljubavi daju novu šansu, a ona je pre nekoliko dana otišla u njegov rodni grad, Crikvenicu, kako bi tamo uživala u drugom stanju i zajedničkim vremenom koje provode.

Republika

Foto: ATA Images, PINK

Aleksnadra Nikolić, Maja Marinković i FIlip Car

Međutim, iako deluje da je sve idilično, izgleda da Aleks nema mira, pa je odlučila da javno potkači Maju. Naime, ona je podelila jedan video snimak, koji su njeni pratioci na društvenim mrežama odmah protumačili kao da je želela da isproziva bivšu rivalku. 

Radilo se o animaciji devojke koja bez prestanka radi estetske korekcije na sebi i menja svoj fizički izlged, jureći za savršenstvom. Mnogi su ovo povezali sa Majom, koja otvoreno govori o svim zahvatima koje je radila i priznaje da je želela sebe da uradi po svojoj meri i da se oseća najbolje moguće u svojoj koži. 

Da li je Aleks ovim snimkom potkačila Maju ili želela da podigne svest o iskrivljenim vrednostima među današnjom generacijom, ostaje da saznamo, ako uopšte bide govorila o tome u nekom od svojih oglašavanja ili uključenja uživo na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Mila

02.11.2023 09:23

Ma kakvi Maju, potkačila je sebe, ona na licu nema šta nije operisala pa i ne liči više na staru sebe, a ima i silikone u grudima odavno

Tamara ana

02.11.2023 18:40

Ne postoji niko ko je toliko operacija uradio kao Maja. Da li se vi secate kakva je ona rugoba bila. Celo lice, ali bukvalno je operisala. Na telu grudi, izvadila rebra, sad stavila zadnjicu. Aleksandra je imala male korekcije na licu, a jeste ugradila vece grudi, a koja nija. One ne mogu da se porede. Aleksandra je mnogo. Mnogo lepsa od Maje i daleko prirodnija.