PRVO OGLAŠAVANJE MC STOJANA NAKON OPTUŽBI UČESNICE ELITE: Brutalno odgovorio na navode da je GEJ!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper odlučio da stane na put stvarima koje je Jovana Cvijanović iznela za njega.

PRVO OGLAŠAVANJE MC STOJANA NAKON OPTUŽBI UČESNICE ELITE: Brutalno odgovorio na navode da je GEJ!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

U rijalitiju ,,Elita" reper MC Stojan optužen je da je homoseksualne orijentacije. Naime, Jovana Cvijanović je u programu uživo na televiziji Pink govorila o njegovim, kako kaže, čudim zahtevima koje je imao u krevetu, zbog čega je počela da sklapa kockice i stvorila joj se smunja da je on gej. 

On je odlučio da se prvi put oglasi povodom ove situacije i stane na put pričama koje su pokrenute u rijalitiju. 

- Sve možete da kažete za mene, znam ja da bi vi to voleli jer vas ima pun k*rac, ali ovo što pišete mi je jako zanimljivo, znate zašto? Pa mili moji, ja više volim p*čku od Marije Šerifović - poručio je reper putem svog storija na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje MC Stojana

Inače, Jovana je na samom početku rijalitija govorila o svojoj emotivnoj vezi sa reperom, gde je otkrila da je zbog njega bolovala od anoreksije i da joj je psihičko i zdravstveno stanje bilo jako narušeno. Ona je nedavno iznela optužbe na njegov račun da je homoseksualac, što je govorila u jednoj od emisija u rijalitiju. 

Čula sam to, a onda su mi se sklapale kockice. Prijateljica moje drugarice navodno zna momka, s kojim je on bio. On je mene pitao zbog čega ja mislim da ljudi pričaju da on voli oba pola. Ja sam mu uvek govorila da ne zna, a i nije mi bilo jasno zbog čega me to pita. Mislila sam da je možda zbog njegovog performansa, šta znam. Tražio je od mene čudne stvari u krevetu. On je mene doveo do katastrofe. Bila sam četvrti stadijum anorekcije. Bila sam na sondi, molila sam ga da porazgovaramo, a to njega nije zanimalo. Ja sam pravila greške, pravim ih još uvek, ali sam to što jesam. Nisam psiho, ni progonitelj. To sam što sam - govorila je Jovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading