MC STOJAN IMA ČUDNE FETIŠE: Uživo na Pinku isplivale mračne tajne iz ljubavnog života popularnog repera!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović ne prestaje da iznosi prljav veš o poznatom muzičaru.

MC STOJAN IMA ČUDNE FETIŠE: Uživo na Pinku isplivale mračne tajne iz ljubavnog života popularnog repera!

Foto: ATA Images

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita" reper MC Stojan optužen je da je homoseksualne orijentacije. Naime, Jovana Cvijanović je u programu uživo na televiziji Pink govorila o njegovim, kako kaže, čudim zahtevima koje je imao u krevetu, zbog čega je počela da sklapa kockice i stvorila joj se smunja da je on gej. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

- Čula sam to, a onda su mi se sklapale kocije. Prijateljica moje drugarice navodno zna momka, s kojim je on bio. On je mene pitao zbog čega ja mislim da ljudi pričaju da on voli oba pola. Ja sam mu uvek govorila da ne zna, a i nije mi bilo jasno zbog čega me to pita. Mislila sam da je možda zbog njegovog performansa, šta znam. Tražio je od mene čudne stvari u krevetu - govorila je Jovana.

- Ovo je glupo. Nešto najgore što si mogla da kažeš. Ko zna kakve stvari si njemu stavila na teret time što si izjavila - umešao je Ša.

- On je mene doveo do katastrofe. Bila sam četvrti stadijum anorekcije. Bila sam na sondi, molila sam ga da porazgovaramo, a to njega nije zanimalo. Ja sam pravila greške, pravim ih još uvek, ali sam to što jesam. Nisam psiho, ni progonitelj. To sam što sam - kazala je Jovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović i Ša Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading