PODGREJALI STARU GEJ AFERU! Političar ne vadi Uroša Stanića iz USTA, otkrio kako ga ZAVODI!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Josipović tvrdi da ga Uroš neprestano provocira svojim pokretima, dok mladi takmičar "Elite" smatra da on pokušava da mu se približi!

PODGREJALI STARU GEJ AFERU! Političar ne vadi Uroša Stanića iz USTA, otkrio kako ga ZAVODI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Na samom početku "Elite" mladi Uroš Stanić je pokušao da ostvari odnos sa Slobodanom Josipovićem, za kog je tvrdio da mu je pisao na gej aplikaciji za upoznavanje. Iako se situacija između njih stišala, Uroš je pobesneo kad je danas video klip na kom ga Sloba ogovara sa Nikolom Lakićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

- On mene stalno komentariše, kači se na mene non-stop, fuj, fuj! Kad sam ga ostavio na miru, ne skida mi se sa kičme, samo sam mu ja tema. On i Lakić mi se ne skidaju sa kičme. Od njega se očekivalo višer je je politički analitičar, a ne cirkuzant - rekao je Uroš, a potom je reč dobio Lakić.

- Meni je žao golgote koju je Uroš prošao u životu, ali sa njegovom lukavošću se neću slagati. Potencirao je da je čovek (Sloba) p*der, a što se njegove tužne i životne priče tiče, to mi je žao. Svi imamo neke tužne priče. Vrlo dobro radi neke stvari, perfidno i lukavo - objasio je Lakić.

- Lakić je samo sujetan i ljubomoran, samo ljubomora izlazi iz njega - ubacila se Aneli Ahmić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš i Janjuš

- Ali i on i te kako ume da ujede - dodao je Janjuš.

Lepi Mića je smatrao da Slobodan ne treba da komentariše Uroša.

- Imao si problem, Slobo, rešio i to je to, ne provlači ga opet. Ne treba da ga provlačiš uopšte. I ja ne cenim čoveka kakvu je bol imao, nego kako se ponaša - istakao je Lepi Mića.

- Ja komentarišem situacije, a ne osobe. On koristi svaku situaciju da me isprovocira. Vrcka mi u prolazu! I ja komentarišem i izborne rezultate, a ne njegove procente u rijalitiju! - poručio je Sloba.

- Mićo, konstantno priča o meni - skočio je Uroš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slobodan Josipović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading