KAČAVENDA SE UDAJE NAKON ELITE, SVE JE SPREMNO: Otkrivamo MOĆNOG MUŠKARCA kom je Milena OBEĆANA, a povezuje ih BURNA PROŠLOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da će ovaj takmičar Elite zaprositi Milenu Kačavendu!

U novoj epizodi emisije ,,Porodice Elitnih" koja se emituje na Jutjub kanalu ,,Republika TV" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je prijatelje Mike MileusnićaMladena Vuletića i Milana Perića, koji su otkrili mnoge detalje o njegovom životu, koje javnost nije znala. 

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda

 

- Ima istina da sam ja napravio Miku, ali on je svoj čovek, što se tiče rijalitija, krenuo je u dobrom pravcu, svoj na svome, on će to fino da gura, po mom mišljenju, on je pobednik. Smatram da samo malo više treba da priča, što se tiče žena, mislim da nema kapaciteta za njega, tamo može samo Milena Kačavenda da mu parira u tom intelektualnom nivou - priča Milan u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Foto: Republika TV

Milan Perić, Mladen Vuletić, Ognjen Bogdanović

 

- Milena više priča od njega, ona bi mu dobra bila kao suvozač, snima storije. On se meni čini da može bolje, podigli smo kredite zbog njega. Kad bude glasanje za finale, idemo jako, čak smo prodali i kombaj, i vinograd, ali idemo do finala. Ja se s Mikom družim pet, šest godina - dodaje Mladen.

 

Bio je zaljubljen u jednu Milenu i na kostobranu je uvek na levoj nozi ispisano Milenino ime i kad god nije nosio njeno ime, polomio je nogu. Ili da bude sa Mionom u vezi, ili sa Urošem, samo što se on ne bi snašao u tom CLS, on je zdravstveni radnik, a svi mi treniramo, imali bi igli za hemiju. A pevačica je Miona, i Mika peva mnogo dobro!  - priča Vuletić u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading