PAO PRVI GEJ POLJUBAC U ELITI! Uroš skočio na zgodnog cimera - kamera snimila AKCIJU, završili na podu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.10.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve vrvelo od strasti tokom žurke u rijalitiju!

PAO PRVI GEJ POLJUBAC U ELITI! Uroš skočio na zgodnog cimera - kamera snimila AKCIJU, završili na podu! (FOTO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Mladi tiktoker Uroš Stanić svojim boravkom u "Eliti" ne ostavlja nikoga ravnodušnim, a tako je bilo i tokom sinoćne žurke koja je održana na imanju u Šimanvocima, kada se desio, kako komentarišu mnogi, prvi gej poljubac u ovom popularnom rijalitiju.

Naime, Stanić se ludo zabavljao sa svojim cimerima onako kako samo on ume, a ništa manje uživao nije ni Miroslav Mika Mileusnić, koji je celo veče pevao i oduševljavao učesnike "Elite" i muzičare. Međutim, u jednom momentu, došlo je prisnog momenta između njih dvojice, kada je tiktoker zatražio zagrljaj od kršnog momka, što on nije odbio, te je nakon poljupca zajedno sa Urošem izgubio ravnotežu i završio na podu.

Podsećanja radi, Uroš Stanić nikad nije krio da voli starije muškarce, a Mileusnić je zasigurno jedan od najzgodnijih ukućanin u "Eliti", a malo ko je odoleo njegovim mišićama i muževnom stavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading