KAČAVENDA ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Našla čoveka svog života, zbog nje je ODUVAO sve druge žene!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena saznala šta Samir Ramović priča o njoj ostalim takmičarima.

KAČAVENDA ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Našla čoveka svog života, zbog nje je ODUVAO sve druge žene!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena i Samir

Sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" bio emitovan prilog u kojem Samir Ramović govori o svojim osećanjima prema Mileni Kačavendi. On je pričao Aleksandru Požgaju da veruje da će njihov odnos napredovati i da su varnice očigledne. 

Samir je nakon toga rekao pred svima da još uvek nije zaljubljen, ali da ostavlja prostor da se nešto dogodi između njih dvoje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Gledanje snimaka Elita

- Nisam obraćala pažnju na te neke varnice, dok mi drugi nisu rekla, a onda i on. Ne mislim da baš vidi moje signale dobro. Ne postoji nešto više od drugarstva. Ne remeti me ništa od ovoga, nemam problem da se družim sa njim. S njim sam uvek imala stabilan odnos, jer je on pre svega kulturan, pa je možda zbog toga pomislio i da postoji nešto - istakla je Milena, a njeni cimeri smatraju da ona ne želi da prizna svoja osećanja, a da je zapravo zaljubljena do ušiju u njega. 

- Milena je žena u godinama, a Samir isto zreo muškarac. Mislim da je ovo ozbljna priča i da će ići mic po mic. Potrebno je samo malo vremena da se desi nešto više - prokomentarisao je Uroš.

Nakon toga dovelo se u pitanje da li Samir ima više osećanja prema Mileni ili Dragani, a on je svima jasno stavio do znanja da je Kačavenda priorite, što je njoj jako prijalo da čuje. 

- Svi znate već da se Draganino ima pominje stalno pored mog. Što se mene tiče, ja sam izdvojio Draganu i Milenu, i iskreno sam rekao da mi prija njena energija. Sa Draganom manje vremena provodim, a sa Milenom sam stalno - poručio je Samir.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Samir Ramović Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading