KAČAVENDA PROKLJUČALA OD LJUBOMORE: Izvisila i kod Samira, posle poljubaca on u KREVETU završio sa drugom!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena saznala šta se dešavalo nakon žurke u ljubavnom životu njenog miljenika.

KAČAVENDA PROKLJUČALA OD LJUBOMORE: Izvisila i kod Samira, posle poljubaca on u KREVETU završio sa drugom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom radio-emisije "Amnezija" Milena Kačavenda i Teodora Radoičić ugostile su Samira Ramovića i Borislava Terzića Terzu, kako bi otkrili šta se dešavalo nakon sinoćne žurke i sa kim je Ramović završio u krevetu, iako se danima zbližavao sa Milenom i razmenjivao nežnosti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Teodora Radoičić

- Sinoć smo se Samir i ja malo domunđavali i ja vidim kako je Samir gledao kumu, nisu skidali poglede. Ja ga pitam šta se dešava tu i on kaže da mu je slatka - govorio je Terza. 

- Sanjin na aparatima ljudi - dodala je Teodora Radoičić.

Međutim, Munjez je otkrio da je Samir takođe na žurki flertovao i sa Draganom, kao i da je sa njom kad su se poglasila svetla završio u krevetu, što nije promaklo ni Kačavendi, iako Dragana to nije želela da prizna, pa je rekla kako su samo razgovarali.

- Znači sad sve odpada i ostaje samo kuma - rekao je Terza.

Mnogi su primetili da je Milena pokazala ljubomoru i da joj nije bilo svejedno što se Samir sinoć zbližio sa Draganom, pa se ovaj odnos dosta poredi sa onim koji je imala sa Sanjinom Horvatom. 

Inače, nakon prethodne žurke Samir i Milena su iskoristili galamu u pušionici da se zbliže i razmenjuju nežnosti, a pratioci na društvenim mrežama su primetili da se desio poljubac, iako na snimku nije najbolje moglo da se vidi da li je bio u usta ili obraz. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading