"KAČAVENDA SE IGRA SA SAMIROM" Hitna reakcija iz Crne Gore - pevačevi najbliži ZABRINUTI za njega nakon što je priznao EMOCIJE Mileni!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Samira Ramovića dao svoj sud o njegovom odnosu sa Milenom kačavendom!

"KAČAVENDA SE IGRA SA SAMIROM" Hitna reakcija iz Crne Gore - pevačevi najbliži ZABRINUTI za njega nakon što je priznao EMOCIJE Mileni!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena i Samir

Takmičar "Elite" Samir Ramović priznao je da gaji emocije prema svojoj cimerki Mileni Kačavendi i da su mu posebno dragi trenuci koje provodi sa njom. Nakon što je pevač priznao svoje emocije, oglasio se njegov drug, te otkrio šta misli o Ramovićevom odnosu sa Kačavendom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Samir i Kačavenda

- Pažljivo sam saslušao i Samira i Kačavendu. Međutim, pre toga želim, kao prijatelj Samirove porodice i njegov naravno, da istaknem da on ima našu punu podršku i istaknem njegovo primereno ponašanje. Stabilan je, interesantan, čovek izuzetnih manira, kulture, dobro vlada situacijama, ne spletkari, jasno svima odgovara i sa njim svi znaju na čemu su. On je pravi umetnik, u skladu sa tim se i ponaša.Ono sto je posebno važno za njega jeste činjenica da njegova misija uspeva boravkom u ''Eliti'' i da su već otvoreni brojni termini njegovog gostovanja u klubovima, nakon izlaska. Raduje i to sto smo dogovorili njegove nastupe u klubovima u Švajcarskoj, Austriji i Nemačkoj, čiji su vlasnici ljudi sa naših prostora. Ne želim otkriti u ovom momentu o kojem se izuzetno popularnom pop-rock pevaču radi, čija je decenijska karijera fascinantna, ali vam mogu saopštiti da će Samir biti poseban gost na njegovom velikom koncetru koji ce se odrzati tokom 2024. godine... Do sada je opravdao očekivanja, ponaša se kao i u realnom zivotu i očekujemo vrhunski plasman - istakao je njegov drug, pa dodao:

- Što se tiče odnosa sa Kačavendom, jasno je od samog početka da joj Samir poklanja posebnu pažnju. Ali ono što nije dobro je to sto je Kačavenda kontroverzna ličnost, manipulativna i mislim da se igra sa Samirovim emocijama. Samir je izuzetno častan momak, privržen svojoj porodici i ne bih želeo da ga ona povredi, a čini mi se da se to može desiti. Videćemo u naredom periodu šta će se dešavati - rekao je Samirov prijatelj za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Samir i Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading