MUŽ POPULARNE PEVAČICE MOLIO TIKTOKERA ZA INTIMNE ODNOSE, NUDIO MU I NOVAC: Nesuđeni zadrugar izneo ŠOK detalje nepristojne ponude!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je otkrio da ga je silovala Miljana Kulić, Luka Radivojević dobio je još jednu nepristojnu ponudu.

MUŽ POPULARNE PEVAČICE MOLIO TIKTOKERA ZA INTIMNE ODNOSE, NUDIO MU I NOVAC: Nesuđeni zadrugar izneo ŠOK detalje nepristojne ponude!

Foto: Ognjen Bogdanović

Influenser i tiktoker Luka Radivojević, otkrio je na svom profilu na društvenoj mreži Tiktok da ga muva muž od poznate pevačice.

Naime, Luka koji je poznat po intrigantnim izjavama i odnosu sa kontroverznom Nišlijkom, Miljanom Kulić, tvrdi da ga je suprug od naše poznate pevačice mesecima molio da stupe u odnos.

Republika

Foto: printscreen

Luka Radivojević i Miljana Kulić

 

- Ljudi moji, on je mene diskretno molio za s*ks. Rekao mi je da bi mi platio koliko god ja poželim, kad bih vam rekao čime se on zaista bavi, ne bi vam bilo dobro. Ja sam ga odbio naravno, jer meni je skandala više preko glave. Jedva sam se otarasio Miljane Kulić, samo mi je falila ova budala - rekao je Luka na Tiktoku.

Podsetimo, influenser je svojevremeno tvrdio da ga je takmičarka "Elite" Miljana Kulić silovala u Nišu.

Republika

Foto: printscreen

Luka Radivojević i Miljana Kulić

 

- Evo priča za Miljanu Kulić. Miljana Kulić je mene silovala u Nišu kad sam bio. Kad sam bio kod nje, rekao sam da ću da budem tamo tri dana, a ne tri noći. Devojka me je zaključala u stanu, to je bilo prizemlje, rešetke na prozorima, prozori nisu mogli da se otvore, radila je samo klima. Krevet je bio polomljen od Zole i Miljane, Zola nije bio tu. Mene je Miljana tada psihički i fizički maltretirala u stanu. Mene je Miljana Kulić tada urnisala od poruka i svega - izjavio je Luka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading