ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA STUPA NA SNAGU: Više ništa neće biti isto u "Eliti", TAČAN DATUM kada se SVE MENJA!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija objavila konačan spisak ljudi!

ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA STUPA NA SNAGU: Više ništa neće biti isto u "Eliti", TAČAN DATUM kada se SVE MENJA!

Foto: shutterstock

Odmah posle emisije "Amidži šou", gledaoci televizije Pink, sutra će biti u prilici da prate direktan prenos žurke koja će biti održana u Beloj kući, a takmičari ''Elite'' ni ne slute ko će ih sutra zabavljati.

Na imanje stiže ''Bata Laki bend'' koji će atmosferu dovesti do usijanja! Oni su poznati kao kraljevi dobrog štimunga, pa će učesnike ''Elite'' sigurno razgaliti i uveseliti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BATA LAKI (@bata_laki)

 

Ovaj bend jedan je od najpopularnijih u našoj zemlji, a provod uz njihovu muziku je zagarantovan. ''Bata Laki prati'' i naše velike zvezde poput Jane, Đanija i Stoje!

I to naravno, nije sve! Pored njih, kao i obično takmičare ''Elite'' će zabavljati i DJ Neba. Poznato je da se tokom žurke takmičari rijalitija opuste i da se dese mnoge afere, skandali, ljubavne drame, o kojima se kasnije danima priča. Tako će sigurno biti i ove nedelje. 

Foto: Promo foto

DJ Neba

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading