"MOJI DRUGOVI SU ORGIJALI SA NJEGOVOM ŽENOM ZA 300 EVRA" Asmin Durdžić razvezao jezik o Ivanu Marinkoviću i Jeleni!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić uzvratio Ivanu Marinkoviću nakon skandaloznih optužbi na račun Stanije Dobrojević i njega!

"MOJI DRUGOVI SU ORGIJALI SA NJEGOVOM ŽENOM ZA 300 EVRA" Asmin Durdžić razvezao jezik o Ivanu Marinkoviću i Jeleni!

Foto: Facebook, ATAImages

Bivši zadrugar Ivan Marinković je u petak, gostujući na televiziji Pink, naveo da je starleta Stanija Dobrojević dobila 30.000 da bi bila u vezi sa Asminom Durdžićem, koji se sada oglasio i odgovorio na ove optužbe.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

- Ugasio sam Instagram, povukao sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspešnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu. Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča - besno je istakao Durdžić za "Alo!".

Republika

Foto: Facebook, Tv Pink

Stanija i Asmin

Inače, Asmin je kao što je i napomenuo obrisao svoj Instagram profil, a spekuliše se da se pomirio sa poznatom starletom. Pre samo dva dana Stanija je na svom profilu podelila fotografije na kojima se vide crvene ruže, kao i emotivnu poruku koju je dobila od Asmina. Zbog svega toga, mnogi su pomislili da su njih dvoje obnovili vezu i da su sada u dobrim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Wall

22.10.2023 19:58

Tvoji drugovi sigurno nisu orgijali sa Jelenom jer je to časna i postena žena ali Ivanovi sigurno jesu sa tom koja te neće i za kojom trčiš kao ker. A i ko bi te hteo tako ruznog, nepismenog i masnog. Gde bi Stanija bila s tobom pored Apolona Marka Markovića.