ANA ĆURČIĆ URUČUJE KAČAVENDI PREKO 30 TUŽBI: Nekadašnje prijateljice će se obračunati na SUDU, zadrugarka odelodanila sve!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je javno poslala poruku Mileni Kačavendi, pa joj objasnila šta je čeka.

ANA ĆURČIĆ URUČUJE KAČAVENDI PREKO 30 TUŽBI: Nekadašnje prijateljice će se obračunati na SUDU, zadrugarka odelodanila sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATAImages, Printscreen

Takmičari "Elite" Milena Kačavenda i Marko Đedović su se probudili i odmah otišli u dvorište, gde su započeli svoj tradicionalni razgovor o Ani Ćurčić. Milena se prisetila događaja sa Sajma kozmetike, kad je Ana ukrala skupoceni sjaj od radnice.

- Pošto sam ja radila kao stoka, njih dve ti se zbliže i dokače se, Ana toj devojci je*e mrtvu mamu i pošto ta devojka nije naša, naljuti se zove me nadr*a se, ja joj kažem: "Ne zanimate me, ja sam vas upoznala, ko vas je terao da se upoznajete, idete zajedno u bioskope teretane" - rekla je Milena, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović

 

- Ona ti nasred sajma, devojka koja je tu došla da radi radove na modelima, ćerka od moje drugarice, devojka digne frku da bude kao trener da pokazuje čitav dan na poslu. Počne da se žali, nema joj sjaja "Dior", nema ga svuda i sestra rođena od moje drugarice usred štanda ulazi da se presvuku i zaključa se i nađe kod Ane u torbi sjaj za usne. Zamisli ukrala sjaj - ispričala je Kačavenda.

Povodom ovih optužbi oglasila se i drugoplasirana zadrugarka, Ana, pa odgovorila nekadašnjoj drugarici i kumi:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Zaista bih ostala bez komentara. Rijaliti ne pratim, ali evo nakon ovoga što sam čula, mogu da kažem da će biti podneta i 38. tužba protiv nje - rekla je kratko Ana Ćurčić za portal SrbijaDanas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading