UČESNICA ELITE OSTAVLJA DEČKA ZBOG TOMOVIĆA! Sneža Jovičić proganja Vladimira, želi sa njim odnos pred KAMERAMA!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovičić se nada Vladimiru Tomoviću, zbog kog bi momentalno ostavila dečka, koji je sa njom u Eliti.

UČESNICA ELITE OSTAVLJA DEČKA ZBOG TOMOVIĆA! Sneža Jovičić proganja Vladimira, želi sa njim odnos pred KAMERAMA!

Foto: ATA Images

Snežana Jovičić u svakoj priči pokušava da bude mirođija, kako bi opstala u Eliti, međutim, kako prenosi Star, od svog dečka krije da je prošle godine pisala i Vladimiru Tomoviću, te da se nadala kako će i on biti učesnik rijalitija. Sneža je planirala da ga zavede pred kamerama i veoma se razočarala kad je shvatila da on neće biti deo Elite.

Njoj se, po priči izvora, Tomović odavno dopada, iako je sa dečkom u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Jovičić

 

- Sneža je namazana, verujte da je opasna. Meni je žao onog njenog dečka, ona ga vuklja tamo po rijalitiju, pokušava da dokaže kako se vole, a da se razumemo, nisu se ni poljubili od samog početka rijalitija. Nada se da će ući Vladimir Tomović, već duže vreme joj se dopada. Pisala mu je prošlog leta, smarala ga je do te mere, da ju je na kraju blokirao. Ona mu je tada govorila kako je pravi muškarac i da bi volela lično da ga upozna, onda mu je rekla da će doći u Crnu Goru, proganjala ga je. On ju je blokirao, ali je ona dobila informaciju da bi mogao ući u Elitu. Ona bi skroz zaboravila na sadašnjeg dečka, jer bi napadala Vladimira sigurno - govori za Star Snežina komšinica.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović

 

- Sa njom niko nije okej, jer je umislila da je poznata, da je bitna, a nema pas za šta da je ujede. Ne verujem da će Vladimir ući, ali bi bilo lepo da se suoče u rijalitiju - završava komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading