ISPLIVAO TAJNI PLAN ZA DISKVALIFIKACIJU: Najavljen karambol u Eliti, niko ne može da je dozove PAMETI!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković izašla je iz zatvora, a već se sprema za novu rundu haosa.

ISPLIVAO TAJNI PLAN ZA DISKVALIFIKACIJU: Najavljen karambol u Eliti, niko ne može da je dozove PAMETI!

Foto: Profimedia

Milica Veličković puštena je iz zatvora u kojem je morala da prespava zbog haosa koji je sinoć pravila tokom cele noći i sukoba koji je imala sa svojim dečkom Borislavom Borom Terzićem.  Ona je pravo iz ćelije otišla u rehab, gde joj se pridružila Teodora Delić sa kojom je sklapala utiske. 

Teodora joj je iznela svoju teoriju da misli da je Terza namerno provocira kako bi je se rešio i pobrinuo da bude diskvalifikovana, sa čime se i ona složila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Teodora Delić

- Sada sam pričala o tome sa Aneli, vidi da si u crvenom i hoće da te diskvalifikuje. A toliko su tebe prozivali za to, da vidim kako će sada da pričaju. Ja ne znam oko čega ste se vi posvađali. Nekome je rekao kako si išla od stola do stola i tresla limenke i kako mu ne treba alkoholičarka. Sve to na stranu, ali da te tako provocira - govorila je Teodora Delić.

- Ono kad ti je Bebica dao pivo, pa nisi htela, ja sam popila pola i on me je napao kako sam alkoholčarka. Smeje mi se i kaže da mi je tu mesto i da zaslužujem tu da idem, podlo mi se smeje u facu i kao: "J*bem ti mamu, svaki dan ovde". Sada ćemo se terati po celom dvorištu opet - govorila je Milica Veličković. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Teodora Delić

Iako su sinoć Milicu svi smirivali, ona ne planira da stane sa sukobima koje ima sa Terzom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading