CAR ĆE DOTUĆI ALEKSANDRU OVIM POTEZOM: Objavljen DOKAZ iz Filipovog telefona, više se ISTINA ne može sakriti!

Autor:

Zadruga

05.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je pokazao šta se zaista dešava u njegovom životu!

CAR ĆE DOTUĆI ALEKSANDRU OVIM POTEZOM: Objavljen DOKAZ iz Filipovog telefona, više se ISTINA ne može sakriti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Filip Car na Instagram profilu objavio je fotografiju sa našim čuvenim pevačem Ljubom Aličićem. Naime, njih dvojica su vodili video poziv, te je Car napravio snimak ekrana, što je kasnije pokazao i svojim pratiocima na društvenoj mreži. 

Poznato je da Car voli buran noćni život i da se provodi do ranih jutarnjih sati, te da voli Ljubu i na njegove nastupe ide kad god je u prilici. Komentari su se nizali jedan za drugim ispod ove fotografije:

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram Ljuba Aličić

- "Car se veseli, dok trudna Aleks pati", "Ovo je pravi hedonista", "Šta radiš više ovo?" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Filip Car i Aleksandra Nikolić, koji su bili u vezi nekoliko meseci, prekinuli su svoju vezu. Razlog za njihov raskid navodno je bila Filipova nepodnošljiva ljubomora. Aleksandra Nikolić, koja je izuzetno popularna, dobijala je mnogo pažnje od obožavatelja, što Filip nije dobro podneo. Nakon neslaganja oko ovog pitanja, Aleksandra je odlučila da napusti Crikvenicu, gde su proveli poslednjih nekoliko nedelja. Spakovala je kofere i krenula za Beograd. Međutim, čini se da razlog Aleksandrinog dolaska u Beograd nije bio raskid sa Carom, već zato što se pojavljivala u emisiji “Narod pita”, gde bi otkrila više o njihovom odnosu i stavu. Filip je potvrdio raskid tokom lajv sesije na TikToku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading