ŠOK U DOMU KULIĆA! Isplivala privatna PREPISKA Marije ca ćerkom, otkriveni NOVI DETALJI o pravom stanju Miljaninog SINA!

Autor:

Zadruga

04.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić objavila je prepisku koja je izazvala lavinu komentara.

ŠOK U DOMU KULIĆA! Isplivala privatna PREPISKA Marije ca ćerkom, otkriveni NOVI DETALJI o pravom stanju Miljaninog SINA!

Foto: ATAImages

Porodica Kulić ponovo je u žiži interesovanja, a sada je iz njihove porodične kuće isplivala na videlo istina. Naime, na profilu Marije Kulić osvanula je privatna prepiska sa ćerkom Anom Kulić, u kojoj se dopisuju o ručku. 

Foto: Nebojša Mandić

Marija Kulić suđenje

 

Marija je poslala ćerki poruku da je ručak spreman, pa je napravila i malu šalu sa njom, što je nju zabavilo, da je morala da je podeli javno sa njenim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

- Ana, dođi na ručak, gotov je. Na današnjem meniju je domaća supa, pire, kremenadla, paradajz salata sa crnim lukom - pisalo je u prepiski između ostalog, te je navela da je cena komplet ručka 550 dinara, te dodala da se šali, na šta je Ana odgovorila:

- Mama,mojoj krvnoj grupi ne prija krompir i polubeli hleb, ali ostalo već mogu da podnesem.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading