ANELI SLALA VRANJEŠU VRELE FOTOGRAFIJE: Htela da ga razvede, fudbaler odlučio da OBELODANI SVE!

Autor:

Zadruga

04.10.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić na sve je načine pokušavala da smuva Vranješa, on joj dao šut-kartu.

ANELI SLALA VRANJEŠU VRELE FOTOGRAFIJE: Htela da ga razvede, fudbaler odlučio da OBELODANI SVE!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pre romanse sa Asminom Durdžićem, Aneli Ahmić se viđala sa mnogim moćnicima, ali i sportistima. Pre pet godina, kako prenosi Star, Aneli je smarala Ognjena Vranješa, čak se nudila da ide kod njega u Atinu, gde je igrao za tamošnji klub. Na kraju ju je, navodno, fudbaler blokirao, jer ga je ucenjivala da će objaviti njihove prepiske.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/ognjen_vranjes

Aneli Ahmić i Ognjen Vranješ

 

- Aneli je tada zapratila Ognjena na Instagramu i lajkovala mu je sve fotografije, kako bi on primetio njen profil. U nekom momentu mu je pustila poruku, na koju je on odgovorio nakon nekoliko dana. Oni se jesu dopisivali, ali ništa specijalno - započinje izvor blizak Aneli za Star.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA

Aneli Ahmić i Ognjen Vranješ

 

- Ona je njemu non-stop pisala, pitala ga je kada će se videti, pa se nudila da ode u Atinu kod njega. U nekom su se momentu oni i videli, valjda je on došao u Bosnu. Nikada mi nije priznala da li su spavali, ali znam da su išli na večeru. Nakon toga je ona njega krenula da proganja bukvalno. Zvala ga je na video-poziv i znam da joj je on rekao kako naporno trenira i da nema vremena da se stalno dopisuje sa njom. U trenutku ludila rekla mu je da će kupiti kartu i doći u Atinu, kako bi bila sa njim za njegov rođendan, a kada je on to iskulirao, krenula je da ga ucenjuje kako će objaviti njihove prepiske. Ubrzo je on video da je Aneli neke svoje poruke obrisala i da konverzacija izgleda čudno. On joj je rekao da ima sve fotografije i da će objaviti, bude li nastavila. Koliko znam, nije bila naga, ali mu je slala fotografije u se*si donjem vešu. Posle ju je blokirao i od tada nisu imali nikakav kontakt - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading