SVE JE SPREMNO ZA MAJIN ULAZAK U ELITU: Aneli Ahmić doživela ŠOK, evo šta će se desiti sa Janjušem i njom!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković uskoro ulazi u "Elitu" da zaprži čorbu Aneli i Janjušu!

SVE JE SPREMNO ZA MAJIN ULAZAK U ELITU: Aneli Ahmić doživela ŠOK, evo šta će se desiti sa Janjušem i njom!

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić, ATAImages

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila pitanje vezano za Maju Marinković i njen ulazak u ovaj rijaliti. Kako je Maja ranije otkrila, ona bi mogla da uđe u rijaliti čim se oporavi od operacije uvećanja zadnjice.

- Šta ti to juče nije bilo jasno kod Mensurovog komentara i zašto misliš da će Janjuš da odjavi vaše druženje ako Maja hipotetički uđe - glasilo je pitanje.

- Ja sam rekla da je Mensur pokopao svog prijatelja, jer je rekao da njegova potencijalna osoba tek treba da uđe. Ja mislim da tu ima neke istine. Ne bismo mogli više da se družimo, poznavajući Maju - rekla je Aneli.

- Šta misliš ovako o Maji - pitala je Aneli voditeljka Maša Mihailović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

- Ne mogu sada da kažem dok ne vidim kako se ona ponaša prema meni. Ne mogu da se setim, jedino ako sam zaboravila - dodala je Ahmićeva.

Reč je dobio i Mensur Ajdarpašić.

- Nisam ja mislio na Maju, nego generalno, može da uđe neka učesnica koja će se dopasti Janjušu. Mislim da će Maja najviše da je boli i da joj smeta, to je nešto što je bilo jako upečatljivo u Janjuševoj prošlosti. Mislim da ne bi trebala da se brine, da je ne bi na pogrešan način okarakterisali napolju, svi to vide, ona mi je između redova danas rekla da ima ljubavnu emociju prema njemu koja se sada povukla jer Janjuš kalkuliše u tom odnosu - rekao je Mensur.

- Mi smo na Rajskom ostrvu pričali i na tu temu i ja ne bih tu da kvarim. Ako su on i supruga izgladili taj odnos... - rekla je Aneli.

- Misliš da sa ovim druženjem ne kvariš? - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

- Nije on rekao da su oni u braku, nego da rade na pomirenju, nemamo mi previše blizak odnos - rekla je Aneli.

- Mensur je to rekao kroz zaje**nciju, a što se tiče moje najvoljenije osobe na svetu sigurno neće ući u ovaj rijaliti, a Maja je uvek dobrodošla da dođe ovde, isti odnos kao i dve godine. Ne postoji ta osoba koja sada može da uđe da ja ostavim Aneli. Ti moraš da budeš mirna i sigurna - rekao je Janjuš.

- Ja ne vidim prepreku u nekom većem druženju, ako uđe Maja, ne vidim da ne može da bude drugarica sa njih dvoje - rekao je Marko Đedović.

- Ja mislim da je Aneli neiskrena prema njemu i ovom odnosu i da ulazi u sve ovo čisto radi rijalitija. Shodno svim pričama koje je pokušala da plasira - rekao je Ajdarpašić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

- Videli smo dve godine da nema tu ničega, da Maju ne intresuje Janjuš, da je zaljubljena u Filipa Cara. Mislim da je Aneli bila neiskrena kada je rekla da je samo prijateljstvo, svi ljudi ovde vide da je Aneli odlepila za Janjušem. Zaljubila se u njega, ali se plaši da ne bude ponižena, tako da treba da prizna i jasno i glasno kaže - rekla je Miljana Kulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading