NAJNOVIJI SNIMCI ZVEZDANA SLAVNIĆA: Zadrugar udario nikad jaču kontru Anđeli i Ani, biće šokirane kada OVO budu videle! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.09.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se preporodio nakon raskida sa Anđelom.

Diskvalifikovanog zadrugara, Zvezdana Slavnića, zatekli smo na promociji nove pesme i spota Silvije Đogani, gde se pojavio kao gost, a svi su primetili da Slavnić nije skidao osmeh s lica, što govori da se potpuno preporodio nakon raskida sa Anđelom Đuričić.

Naime, Zvezdan se povukao u medijsku ilegalu, a jedino je aktivan na društvenoj mreži TikTok, gde snima lajvove i komunicira sa fanovima.

Nije poznato da li je Slavnić u novoj ljubavi, ali definitivno trenutno uživa, s obzirom da ga ovako raspoloženog nismo nikada videli u Zadruzi, tokom veze sa Anđelom.

Takođe, Zvezdan je želeo da pokaže da ga ne dotiču "hejt" komentari, a kao što je i sam juče poručio na svom Instagram profilu - gleda isključivo svoj život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading