ĆERKA ANE ĆURČIĆ UHODILA ZVEZDANA, PA UNIŠTILA MAJKU ZA SVA VREMENA: Pukla bruka kakve je RADNJE radila tokom Zadruge, sve procurilo iz njenog telefona!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ni ne sluti šta joj je priredila ćerka Iva Kovačević!

ĆERKA ANE ĆURČIĆ UHODILA ZVEZDANA, PA UNIŠTILA MAJKU ZA SVA VREMENA: Pukla bruka kakve je RADNJE radila tokom Zadruge, sve procurilo iz njenog telefona!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić totalno je raskrinkana novim informacijama koje su isplivale o njenom ćerki Ivi Kovačević, a tiču se odnosa sa Zvezdanom Slavnićem

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Naime, počele su da cure informacije o Ani Ćurčić, njene privatne prepiske i razgovori, a sve objavljuje njena nekadašnja fan grupa "Lavice", koja sada nosi ime "Izigrane lavice". Svi su se pitali kako je došlo do toga da informacije procure, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se nove infomacije.

Naime, kako tvrde na jednom profilu Aca Bulić je kupio novi tablet, a Anina ćerka Iva Kovačević je stari predala adminki, da bi ga nosila na more. Umesto da sve obriše, ona je ostavila poruke, koje su počele da cure.

 

Na jednoj od poruka vidi se da Anina ćerka komentariše dešavanja u "Zadruzi 6" i da pljuje Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića, kao i da je zadovoljna činjenicom što su omraženi u narodu.

- 2004 je šifra od tableta, i šta kažu? Odlično, samo neka hejtuju - napisala je navodno Iva. 

- Sada vi da svale kako je adminka ukrala, ali je adminka izgleda na vreme provalila s kim ima posla, pa sve fino slikala - stoji u objavi jedne stranice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

21.09.2023 16:20

Svi na psihijatriju , sramota ! A ova ćerka Iva POD HITNO DA SE ISPOVEDI U CRKVI i da traži oproštaj od Majke Ane ! Neko bi jedva želeo da ima Anu Ćurčić za Majku, za sve... magarci jedni...