NAKON RASKIDA CARA I ALEKS OGLASILA SE MAJA: Zbog ovoga je kraljica provokacija!

Autor:

Zadruga

21.09.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka jednim potezom usijala društvene mreže.

NAKON RASKIDA CARA I ALEKS OGLASILA SE MAJA: Zbog ovoga je kraljica provokacija!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Kao bomba je odjeknula vest o iznenadnom raskidu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić. Nakon što su osvanule Filipove fotografije sa atraktivnom plavušom, Nikolićeva je spakovala stvari i napustila Cara.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks Nikolić i Filip Car raskid

Bivši zadrugar održao je "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je govorio o raskidu sa Aleksandrom. Kako je istakao, Aleks nije bila spremna na zajednički život, a ponovio je i da je nije prevario, već da je došlo do razilaženja zbog različitih razmišljanja, kao i da se nisu svađali. On je tad svojim pratiocima rekao da će na nekoliko dana da se povuče sa društvenih mreža, jer trenutno nije raspoložen da drži lajvove i razgovara sa fanovima, ali izgleda da je promenio odluku i svome pratioce ipak obavestio da se vraća na društvene mreže.

Filipova bivša devojka, Maja Marinković, poznata je kao kraljica provokacija i da uvek zna šta treba u kom trenutku da kaže kako bi napravila haos, pa je tako i njena nova objava na društvenoj mreži Instagram podigla veliku prašinu. 

Naime, Maja je podelila snimak iz šeste sezone "Zadruge", na kojem se smeje iz sveg glasa. Ova situacija bila je jedna u kojim se ona svađala sa Aleksandrom, a nakon toga Dejana Dragojevića pozdravljala u kameru. Zbog ovoga su brojni fanovi i pratioci na društvenim mrežama ovo doživeli kao Majinu rekaciju na raskid Cara i Aleks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ph

21.09.2023 06:52

Teški odron !