RAZUDANA MILJANA ZASKOČILA NOVU ŽRTVU: Kulićeva potpuno našljokana naskače kao POMAHNITALA, bludničila uživo u programu! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

20.09.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo skandalozni snimak pripite Miljane Kulić iz rijalitija!

Kao i svakog utorka, prethodne večeri na imanju u Šimanovcima održala se žurka, a učesnica "Elite", kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić rešila je da bude "glavna zvezda" u kazinu, te je svojim skandaloznim ponašanjem zabezeknula gledaoce rijalitija.

Naime, nakon što se latila čaše i očigledno popila malo više, razuzdana Kulićeva je zaskočila političkog analitičara Slobodana Josipovića, zgrabivši ga oko vrata i struka, a zatim mu i zaigrala po intimnim delovima tela, nudeći mu svoje obline na izvol'te.

Našljokana Nišlijka je pohotno gledala u Josipovića, te su svi bili mišljenja da je on njena sledeća "žrtva" nakon neslavne romanse sa Borom Terzićem Terzom tokom prethodne žurke. Međutim, sudeći po snimku koji već uveliko kruži društvenim mrežama, i političkom analitičaru je očigledno prijala Miljanina pažnja, jer nije skidao ruke sa rijaliti zvezde.

Inače, da situacija bude još komplikovanija, pored je stajao i Miljanin bivši partner, Nenad Macanović Bebica, koji je iz prikrajka gledao šta se dešava između diplomiranog pravnika i njegove nekadašnje velike ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading