RAZJARENA KAČAVENDA PRAVI HAOS PO ELITI: Unosi se u lice i urla, za sve je kriv ON!

Autor:

Zadruga

19.09.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena ušla u žestok sukob sa cimerkom, tresu se Šimanovci!

RAZJARENA KAČAVENDA PRAVI HAOS PO ELITI: Unosi se u lice i urla, za sve je kriv ON!

Foto: printscreen/instagram

Tokom porodičnog sastanka došlo je do žestokog okršaja imzeđu Milene Kačavende i Lejdi Di. Njih dve su ranije već bile u sukobima, kad se spekulisalo da se nešto dešava između Lejdi i Sanjina Horvata i da mu ona poklonila određene kreme za negu lica i tela. Milena je te nedelje bila vođa i čak je razmišljala da ih postavi za potrčke, a onda Sanjinu udarila kontru i drugog muškarca izabrala za omiljenog, koji će sa njom provoditi dane u hotelu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

Iako je delovalo da se haos između ove dve rijaliti učesnice stišao, izgleda da je to bilo samo privremeno, jer su danas ponovo pale teške reči između njih dve, a njihovi cimeri veruju da je sve to baš zbog Sanjina. 

Milena je danas ispraznila prodavnicu, dok neki od nas nema šta da jedu. Ja delim ljude na dobre i smradove, meni Matora uvek pomaže, a imamo i one bahate koje grabe sve redom - rekla je Lejdi.

Ja sam dvadeset minuta čekala u redu, a za devet kupila, a ovaj mali što priča svašta neka sedne i neka ćuti - rekla je Milena i unela se Urošu lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Sanjin već danima pravi dramu i govori kako hoće da ide kući, a većina njegovih cimeri misli da na taj način hoće da pobegne od osećanja koje ima prema Mileni jer je napolju ipak ostavio devojku, kojoj je obećao da će biti veran i da tokom boravka u rijalitiju neće napravitinijednu grešku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading