MARKO MILJKOVIĆ NIJE RASIPNIK: Suprug Lune Đogani nije u dugovima, ne pozajmljuje pare na kamatu, ne kocka se!

Autor:

Zadruga

06.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je pogrešno predstavljen kao rasipnik i kao nemoralna, bahata i bezobzirna osoba.

MARKO MILJKOVIĆ NIJE RASIPNIK: Suprug Lune Đogani nije u dugovima, ne pozajmljuje pare na kamatu, ne kocka se!

Foto: youtube.com/Sikter Tube

Marko i Luna

Nakon članka koji je objavio portal Republika.rs, a koji se tiče Lune Đogani i Marka Miljkovića i načina na koji zarađuju, advokatska kancelarija je reagovala i uputila sledeće saopštenje:

- Članak objavljen dana 15.03.2023,. godine u mediju REPUBLIKA.RS i to na internet portalu www.republika.rs pod naslovom "RIJALITI PAR DOTAKAO DNO! Luna i Marko zbog krize spremni na sve: BANKROTIRALI, pa koriste DETE za zaradu i preglede!“ predstavlja netačnu, nepotpuno i pogrešno prenetu informaciju - 

- Zbog ovakvih informacija Marko Miljković je pogrešno predstavljen kao rasipnik i kao nemoralna, bahata i bezobzirna osoba. Marko Miljković nije u dugovima, ne pozajmljuje pare na kamatu, ne kocka se, nije bankrotirao niti je u krizi, a takođe ne koristi svoje maloletno dete i bolest deteta za zaradu i preglede.

- Takođe Marko Miljković pre objavljivanja sporne informacije nije kontaktiran u cilju provere istinitosti i potpunosti ove informacije niti u cilju davanja eventualnog izjašnjenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading