ŠOK PROMENA ELITNOG ZADRUGARA: Učesnicima popadale vilice, poptuno zanemeli - nećete prepoznati rijaliti zavodnika! (FOTO)

Autor: P. R,

Zadruga

17.09.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani obrt u rijalitiju, svi trljaju oči u neverici!

ŠOK PROMENA ELITNOG ZADRUGARA: Učesnicima popadale vilice, poptuno zanemeli - nećete prepoznati rijaliti zavodnika! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je napravio opšti skandal na imanju u Šimanovcima, kada se pred kamerama u alkoholisanom stanju ljubio i razmenjivao nežnosti sa Miljanom Kulić, učesnik "Elite" Borislav Terzić Terza rešio je da drastično promeni imidž.

Naime, Terza je danas u jutarnjim časovima posetio frizerski salon, te doneo odluku da potpuno koriguje lični opis, te je promenio boju kose u nijansu koju do sad nijedan učesnik rijalitija nije imao - crvenu!

Nakon što mu je farba odstojala na glavi, "kazanova iz Bosne", kako su ga cimeri prozvali ove sezone, oduševljeno je gledao svoj odraz u ogledalu, a malo je reći da mnogi učesnici nisu očekivali ovakvu vrstu drastične promene koja ih je ostavila bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Biba

17.09.2023 11:51

Ma koji bre Kazanova,covek je skroz nezanimljiv