ANELI ĆE OVIM UNIŠTITI STANIJU, ASMINOVA PORODICA NI NE SLUTI: Starletino RASKRINKAVANJE javno, sve isplivalo iz telefona!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napravila kolaps na Instagramu!

ANELI ĆE OVIM UNIŠTITI STANIJU, ASMINOVA PORODICA NI NE SLUTI: Starletino RASKRINKAVANJE javno, sve isplivalo iz telefona!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nedavno je došla u žižu skandala kada je učesnica ,,Elite" Aneli Ahmić iznela tvrdnje da je njen bivši partner Asmin Durdžić prevario sa njom. 

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

I dok se danima spekuliše da li su se Stanija i Asmin pomirili, ona u jeku skandala izaziva srčane smetnje njenim pratiocima na Instagram profilu. Naime, Stanija je objavila niz potpuno golih fotografija, koje su izazvale lavinu komentara na društvenim mrežama. 

- "Ova se ponovo skida", "Prava bosanska snajka", "Asmin preponosan na ovu golotinju", "Kad će Aneli ovako izgledati?" - bili su samo neki od komentara ispod Stanijinih fotografija na društvenoj mreži. 

Pogledajte u nastavku u galeriji kako su izgledale golišave fotografije Stanije:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

17.09.2023 06:58

Pa sta ona drugo zna sem da se skida