SKANDALOZNE OPTUŽBE! Asmin ima DOKAZE da je Marko Marković naplaćivao INTIMNE ODNOSE, a evo i s kim!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio za Republiku i izneo šok tvrdnje.

SKANDALOZNE OPTUŽBE! Asmin ima DOKAZE da je Marko Marković naplaćivao INTIMNE ODNOSE, a evo i s kim!

Foto: ATA Images

Estradni rat Asmina Durdžića i Marka Markovića, bivših momaka starlete Stanije Dobrojević i dalje traje. Asmin je ovog puta za Republiku odlučio da iznese tvrdnje o Markoviću i njegovom odlasku u inostranstvo.

Naime, kako Durdžić ističe, tvrdi da je Marko imao intimne odnose sa trans osobom, za koje je navodno dobio novac.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

- Ja znam jer imam prijatelje koji su mi ispričali da je Marko bio sa trandžom, za 3 sata je uzeo 250 evra. To su moji prijatelji koji se bave građevinom meni ispričali. Ja ću mu sve dostaviti na kućnu adresu u njegovo selo iz kog dolazi. Njegov mami ću poslati dokaze da vidi da to što pričam je istina, eto šta radi u Nemačkoj, to su sve moji prijatelji iz Pazara meni preneli - rekao je Asmin za Republiku.

Podsetimo, Marković i Asmin zaratili su preko društvenih mreža, a već danima jedan drugom upućuju teške reči preko Instagram storija. Ostalo nam je da vidimo kako će se dalje odvijati ovaj turbulentan odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

11.09.2023 15:53

Bože , Stanija, sa toliko godina , a blamiraš se sa ovim, BEZ IJEDNOG KVALITETA, ej ! Nije ovo "Tursko vreme" pa ne možeš "da se raspitaš" ko je ova "osoba" i da li "ide uz tebe", "sa prošlošću koja opterećuje"... I zbog čega ti on plaća frizera, bilo šta - plaćaj bre sama sebi, šta će ti on ; pa moja baba ne bi "legla" s njim, bre !!! Koje bre zakljubljivanje ? LJUBAV - NE POSTOJI, TO SU SAMO HIPERAKTIVNI HORMONI... Toliko ... Pogledaj koliko (svi oni) "repova za sobom" imaju... da ne možeš da dišeš ...

Aca

11.09.2023 17:26

Mozda ima priznanice.

Cica

12.09.2023 16:35

@Aca - Duhovito, priznanica nije nikakav dokaz. Sličica je nešto drugo. Šta ima Tuta za Staniju?