VANREDNO OBAVEŠTENJE U ELITI, VELIKI ŠEF SE HITNO OGLASIO: U rijaliti stigla ozbiljna odluka, učesnici PREBLEDELI od straha!

Autor: P. R.

Zadruga

15.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijaliti stigla ozbiljno pismo Velikog šefa, učesnici prebledeli od straha zbog njegovih reči!

VANREDNO OBAVEŠTENJE U ELITI, VELIKI ŠEF SE HITNO OGLASIO: U rijaliti stigla ozbiljna odluka, učesnici PREBLEDELI od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na imanje u Šimanovcima, u kuću "Odabranih", stiglo je hitno, vanredno pismo Velikog šefa, zbog kog su mnogi učesnici "Elite" potajno strahovali.

Naime, produkcija na čelu Velikog šefa donela je odluku da istog momenta takmičari moraju da izaberu po jednog cimera, a osoba sa najviše glasova biće nominovana u subotu za izbacivanje.

- "Odabrani", sada je na vama važan zadatak. Nominovaćete jednog od učesnika "Elitnih". Da pojasnimo još jednom, jednog od nominovanih biraćete svi sutra uveče tako što ćete glasati za jednog od dva potrčka. Drugi nominovani biće učesnik koji sutra uveče bude imao najmanji broj glasova publike, i on može biti bilo ko među vama. Trećeg nominovanog ćete izabrati vi. Glasaćete jedan po jedan, a razlog za nominaciju mora biti vaše lično mišljenje. Počnite odmah. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Danijel Dujković, poznatiji u rijalitiju kao Munjoz, a mnogi među "odabranima" su prebledelili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading