GEJ AFERA TRESE KARANTIN! Takmičara ELITE izbacili iz kuće, pa se BACIO na Takija pred njegovom devojkom! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zadruga

01.09.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući takmičar "Elite" pokušao da smuva Takija pred ulazak u rijaliti!

Influenser Uroš Stanić, koji je nedavno pretučen zbog svoje seksualne orijentacije, stigao je u karantin za buduće takmičare "Elite" i odmah napravio haos. On se približio Radomiru Takiju Marinkoviću i njegovoj novoj devojci Teodori Delić i jasno mu stavio do znanja da želi da ga smuva.

- Ti si muškarac širokih shvatanja, daj da tebe smuvam - rekao je Uroš, a Taki i njegova devojka Teodora su se nasmejali.

Republika

Foto: Republika.rs

Uroš Stanić

Ali, to nije bilo sve. Uroš je u jednom trenutku krenuo da skida svoje gaće, ali se zaustavio. 

Uroš je nedavno progovorio o neprijatnoj situaciji, kad su ga nepoznati mladići pretukli i to u trenutku kad je držao "lajv".

- U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "pe*er", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - istakao je mladi influenser tada za domaće medije.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković i Teodora Delić

Influenser je nedavno priznao i da su ga roditelji izbacili iz kuće.

- Roditelji su me izbacili iz kuće. Katastrofa! Mama, kako ti nije žao, bio sam uz tebe kad niko nije bio... Nema veze, sve ću izneti javno! Moj tata ako misli da nešto može da sakrije, ne može ništa. On je toliki zlotvor! On meni da kaže: "Budem li te našao u stanu, ima da te ubijem". Ja moram da tražim kofer, da se brzo pakujem i da bežim iz stana, da me ne ubije klošar. I to je otac?! To je zlotvor, to nije otac! Zašto da me ubije? Zato što sam gej. Pa šta ako sam gej, nisam ubio nikoga. Svako ima pravo da bude ono što hoće, zar ne - rekao je Uroš u svom "lajvu" koji je zabezeknuo javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading