MAJA MARINKOVIĆ POTKAČILA DESINGERICINU ŽENU! Brutalnom porukom se oglasila posle spekulacija o njegovom RAZVODU!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković brutalnom porukom podigla prašinu o svom odnosu sa oženjenim reperom!

MAJA MARINKOVIĆ POTKAČILA DESINGERICINU ŽENU! Brutalnom porukom se oglasila posle spekulacija o njegovom RAZVODU!

Foto: instagram.com

Bivša zadrugarka, Maja Marinković, podigla je veliku prašinu svojim odnosom sa oženjenim reperom, Dragomirom Despićem Desingericom. Njih dvoje su se upoznali kad je ona letovala u Crnoj Gori, a jednom prilikom su zajedno uhvaćeni na jednom bazenu u Budvi, što je podeiglo veliku prašinu u javnosti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Desingerica na bazenu

Poznato je da Maja nema problem da bude sa zauzetim muškarcima, pa baš zbog toga mnogi veruju da joj je kontroverzni reper privukao pažnju. Njeni fanovi na društvenoj mreži Instagram pažljivo prate njene objave, za koje se spekuliše da posvećuje baš Desingerici. 

Atraktivna zadrugarka se danas provokativno snimala u kolima i pevala pesmu Barbare Bobak, a njeni pratioci povezali su reči pesme sa reperom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Lažeš je noćas kao mene nekad, ljubiš me dok te ona kući čeka. Ti nosiš mrak sa sobom, ali i u mraku sa tobom kako zlo voli se ja znam - glasile su reči pesme koje je Maja pevala na svom Instagram storiju, dok se snimala sa psom Leom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Podsećamo, Maja i Desingerica su se pre dve noći našli na privatnoj proslavi, u jednoj luksuznoj vili, a nakon toga su se pokrenule spekulacije da reperova supruga, Nevena, traži od njega razvod. 

Tu je izbio haos nakon te žurke, Nevena je imala izliv besa i ljubomore zbog Maje, pa je tražila i papire za razvod valjda, jer više nije htela da trpi da je tako tretira i da je ljudi ispituju oko toga šta se desilo. On neće ništa da komentariše, posle toga su se i smirili - započinje izvor za Republiku, pa nastavlja:

- Maji nije dovoljno ono što se desilo u Budvi sa Afrikom, pa se ponavlja ova istorija. Oženjeni definitivno imaju pik neki na Maju, a i ko ne bi imao, kad izgleda kako izgleda.

Republika

Foto: Instagram

Maja Marinković, Desingerica i njegova supruga Nevena

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

30.08.2023 18:19

Zamisli teško retardirana klošarka Maja Incest, potkačila Desingerovu ženu? Takija ne potkačinje, pod njega leže?🤮🤮🤮

Iva

30.08.2023 19:42

Jadan pas… 😢