SVE TAJNE 'ZADRUGE 6' IZLAZE NA VIDELO! Marko Đedović najavio nezapamćeno RASKRINKAVANJE U ELITI!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović naoštren da sve nedovršene priče iz "Zadruge 6" istera na čistac!

SVE TAJNE 'ZADRUGE 6' IZLAZE NA VIDELO! Marko Đedović najavio nezapamćeno RASKRINKAVANJE U ELITI!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Produkcija televizije Pink zvanično je potvrdila da je jedan od budućih takmičara rijaliti programa "Elita" Marko Đedović. On je već učestovao u rijalitiju, ali kako kaže u ovaj ulazi nikad spremniji, odlučan da raskrinka nedovršene priče iz "Zadruge 6"

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

- Sebi sam zadao zadatak da u prvih mesec dana "Elite" dovršim šestu "Zadrugu", u kojoj je sve ostalo nedovršeno. Ne samo sa kumom, već i sa svim dokazima koji su već u mojim rukama! Pa ćemo videti ko priča istinu, a ko ne priča. Ono što će narod znati je potpuna istina o svim dešavanjima u "Zadruzi 6", koja se iz tehničkih razloga, ali i lažinjanja i nesposobnosti i drugih učesnika, nije otkrila. Obećavam da će narod dobiti odgovore na sva pitanja, gledaoci će u prvih mesec dana znati sve, celu istinu iz šeste sezone "Zadruge". Gledaoci će imati potpuna saznanja i kompletnu istinu - kaže Đedović za Pink.rs.

Đedović je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram danas podelio fotografiju sa pobednikom pete sezone "Zadruge", Dejanom Dragojevićem, koji će mu tokom učešća biti najveća podrška. 

- Tako je rekao, ja mu verujem (smeh)! Dao sam mu materijal, ne samo za učesnike, već i za neke ljude koji bi se, eto tako, zakačili za mene, pošto sada verovatno nemaju za to m*da dok sam napolju. Načuo sam neke stvari, neki ljudi koji će ostati miševi zauvek... Znam za njih, za mnoge ljude koji će se kačiti na mene kada budem ušao, tako da sam ostavio sve dokaze - foto, video materijal, dokumentaciju, skrinšotove, prepiske... Voleo bih da laju, to bi značio njihov kraj - pričao je Marko. 

 

https://www.instagram.com/p/CwkV9oqLbVG/

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nadica

30.08.2023 19:43

Ovaj je zaista više žensko, nego muško - prava ona najstrašnija tračara!! Očigledno je da je još uvek zaljubljen u Dekija!

Slavica

30.08.2023 22:56

Djedovic je strina koja uziva da blati druge. Rekla kazala mi je na prvom mestu.