ŠOK REAKCIJA FILIPA CARA NA ALEKSANDRINU TRANSFORMACIJU: Ovakav njegov potez niko nije očekivao, Nikolićevoj srušen svet!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala novu frizuru, Filip Car šokirao zajedničke fanove!

ŠOK REAKCIJA FILIPA CARA NA ALEKSANDRINU TRANSFORMACIJU: Ovakav njegov potez niko nije očekivao, Nikolićevoj srušen svet!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, juče je javno progovorila o virusu, zbog kog je morala biti odsutna nekoliko dana, a već uveče obradovala je fanove novim fotografijama.

Naime, ona je odlučila da potpuno promeni frizuru, a rezultatima je bila i više nego zadovoljna, pa se javno pohvalila i podelila sa pratiocima svoju sreću zbog ove promene.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

Mnogi smatraju da je ovo najbolje Aleksandrino izdanje, s obzirom da je na samom početku rijaliti karijere bila vatrena crnka, a potom i plavuša, dok je sada dugokosa brineta. Nikolićeva je korigovala silikone u grudima, kao i usne, a kako joj sve brzo dosadi, nije isključeno da uskoro ponovo iznenadi nekom promenom.

Njoj su komplimenti neprestano stizali, ali Filip Car, njen verenik, ove fotografije nije lajkovao, pa se pretpostavlja da mu se više ipak dopada "stara" Aleksandra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading