MAJA MARINKOVIĆ U STRAHU ZA ŽIVOT: Pukla 5.000 evra za NOVU ZADNJICU, a plaši se SUDBINE Tamare Đurić!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje sve detalje o operaciji Maje Marinković za koju se dugo pripremala.

MAJA MARINKOVIĆ U STRAHU ZA ŽIVOT: Pukla 5.000 evra za NOVU ZADNJICU, a plaši se SUDBINE Tamare Đurić!

Foto: Instagram.com

Starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković nedavno je obavestila sve svoje pratioce da ide na operaciju zadnjice kod poznatog beogradskog plastičnog hirurga. Ona je i pre ulaska u Zadrugu 6 istakla da će nakon izlaska iz rijalitija, otići pod nož, jer ima želju da uradi zadnjicu, budući da je prezadovoljna svojim telom, samo joj još to fali. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

 

Kako saznaje Republika, Maja uskoro odlazi na operaciju, a izvor za naš portal otkriva da malo strahuje, budući da je i njena drugarica Tamara Đurić imala sličnu situaciju, zbog koje je jedva ostala živa. 

- Maja je preuzbuđena što ide na operaciju, to je dugo htela da uradi i eto, sada joj se ispunila želja. Ona je odlučila da napravi zadnjicu, čeka sad da stigne sve šta treba, jer materijali stižu iz druge zemlje, što se kaže, ona koja je začetnica plastične hirurgije. Ali se malo i plaši, jer nije svejedno, ona je nekoliko puta išla pod nož, relativno skoro je morala da ide u totalnu anesteziju, a hirurzi to baš i ne praktikuju, a kako ona ne može mirna, malo strahuje da joj se rana ne inficira i ne daj bože, prođe kao Tamara Đurić - započinje izvor za Republiku i dodaje:

 

 

- Ali se ona konsultovala sa hirurgom, koji će je operisati, sve će srediti šta treba da se sredi, tako da i to malo što se plaši, on je uspeo da joj pokaže da nema potrebe. Maja je sve stvari spremila, samo čeka poziv od hirurga da ode nam kliniku. Maju će sve ovo koštati oko 5.000 evra, ali ona ne žali ni evro, jer svi znaju koliko ona voli da izgleda lepo, tako da joj ni duplo ne bi bio problem - završava Majina drugarica za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading