ZADRUGARKA UMEŠANA U AFERU PRONEVERE NOVCA: Htela da ojadi BIVŠEG DEČKA iz rijalitija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2023

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako je bivša zadrugarka htela da proneveri novac!

ZADRUGARKA UMEŠANA U AFERU PRONEVERE NOVCA: Htela da ojadi BIVŠEG DEČKA iz rijalitija! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar i pevač Boža Džons otkrio je da mu je glumica i bivša devojka Miljana Popović tražila da joj daje pare i kupuje joj garderobu. Naime, Boža je za Republiku otvorio dušu, između ostalog što nam je otkrio, ispričao nam je kako je Miljana htela da ga umeša u proneveru novca. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Popović Narod pita

 

Inače, poznato je da je Boža bio zaljubljen u Popovićevu, a ona je samo želela da ga iskoristi i uzme mu novac koji je mukom zaradio u "Zadruzi".

Foto: Republika.rs/O. Bogdaanović

Boža Džons

 

- Njene drugarice iz Niša su mi se javile i pričale sve najgore. Kad je bilo finale, tražila mi je pare, frizuru, haljinu, plakala mi preko telefona i ja joj kažem da odemo na ručak, a ona kao ne može jer ima problema. Da, ja sam bio zaljubljen u nju, a ona me je samo koristila. Ona mi je tražila nekoliko stotina evra da joj dam, da bi mogla da živi, da se obuče, sredi za sve to. Ja sam tad shvatio da je ona mene samo koristila, da uopšte nije bila iskrena sa mnom. Zato nisam ni hteo da joj dam, nije meni problem da joj dam, ali znam, da je to radila samo zarad sebe - rekao je Boža bez dlake na jeziku za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

09.08.2023 04:36

Bože, kakva idiotska faca!