DEJAN OBJAVIO RANE RADOVE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Spremite kese za povraćanje, u AFERU "ZLATNI TUŠ" umešan i OVAJ rijaliti igrač!

Autor:

Zadruga

04.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević rešio je da uništi bivšu verenicu Aleksandru Nikolić!

DEJAN OBJAVIO RANE RADOVE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Spremite kese za povraćanje, u AFERU "ZLATNI TUŠ" umešan i OVAJ rijaliti igrač!

Foto: Ata Images

Nakon što je pobednik ,,Zadruge 5" Dejan Dragojević nikad brutalnije ponizio bivšu verenicu Aleksandru Nikolić, on je objavio još jedan nizak udarac. Naime, Dejan je odlučio da dokrajči Nikolićevu, ali i njenog sadašnjeg verenika Filipa Cara, kog rijaliti fanovi nazivaju ,,krompirko". 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Tim povodom, Dejan je objavio fotografiju kako urinira po kromopiru, na koji je stavio sliku plave kose, aludirajući na Filipa i Aleksandru. 

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević Instagram

Pored toga, Dejan je naglasio i da je čuveni rijaliti igrač Vita Tarot takođe urinirao po Aleksandri, a podsetimo, da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije sa Nikolićevom u vrlo opuštenom izdanju.

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, ljudi su šokirani Dejanovim izlaganjem, a među njima su se našli:

- "Ono kad bivši objavi rane radove bivše verenice", "Deki, zašto radiš ovo?" "Sad kad pukne veridba zbog zlatnog tuša" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.08.2023 21:42

Pa neka vide i ostali, a ne samo hvalospev o "pobednici" ; neko ko vredi ne može da uđe zauzet u rijaliti i onda se naprečac - "zaljubi"... Šta one (takve) znaju da se zaljube ; namirišu pare i misle : a, zaljubila sam se ... ima smisla...

Nensi

05.08.2023 11:44

@Vojvotkinja Tolstoj - Na slici ni provokativno ni vulgarno.Dejane pao si jako nisko.Aleksandra nije nikada tebe pljuvala.

Milena

06.08.2023 15:28

Ima pravo da iznese sve sto ima.Dosta su ga ponizavali.Aleksandra je jedna tako podmukla osoba.Prosla zena sito i reseto a sad izigrava damu.