MIKICA PREVARIO ŽENU U ZADRUZI: Palo ŠOK priznanje uživo u programu, istina isplivala na video! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.07.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka priznala da ju je Bojanić poljubio i da je želeo intimne odnose sa njom

MIKICA PREVARIO ŽENU U ZADRUZI: Palo ŠOK priznanje uživo u programu, istina isplivala na video! (VIDEO)

Foto: M.M./ATAImages

Pevač Mikica Bojanić je sinoć bio gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita", a tokom emisije se pričalo i o njegovom flertu sa mnogim zadrugarkama. U emisiju se pred sam kraj uključila bivša takmičarka Maja Kovačević, koju je prethodno pominjao Ivan Dragić, koji je takođe bio gost, a onda otkrila da je Mikica prevario svoju suprugu sa njom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Kovačević

- Maja Kovačević je kraj telefona. Raskinula sam vezu s dečkom... Ja sam htela da pitam Dragića, rekao si da ne misliš da bi Maja Kovačević bila bolji izbor od Sane, da li to stvarno misliš? - pitala je Maja.

- Glupo bi bilo da kažem sada da bi bilo bolje nego sa Sanom, ali sam rekao da bi me ti više poštovala. Ti i ja smo imali drugarski odnos. Je l' hoćeš da čuješ da nisam bio sa Sanom, da bi nam bilo lepo? Eto, da nisam bio sa Sanom, bilo bi nam lepo. Sada si i slobodna, možemo da se čujemo, vidimo, možeš da dođeš na more - rekao je Dragić, a Maja je prešla na Mikicu:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Dragić

- Ja poštujem ljude koji stoje iza svojih reči... Mikice, hajde da te Maja nešto pita, kako to da ja nisam našla nijedan klip i kako objašnjavaš onaj tvoj erotski poljubac u usta u pušionici?! Mikica i ja na Marijinom rođendanu - rekla je Kovačevićeva.

- Imao sam želju da te poljubim, ali se ne sećam... - pravdao se Mikica.

- Stoje tu Marija, Zorica i ti plešete to vaše kolo, ja prolazim, ti govoriš Zorici: "Ovu malu bih poje**o". Znaš koliko sam go**na pojela napolju zbog toga, a ti pošto si Mikica Bojanić nisi ništa pretrpeo - rekla je Maja.

- Ona kaže da je ispaštala zbog braka Maje i Bilala, a ti nisi zbog svog braka. Da li si želela da obelodaniš i da Mikicina žena zna s kim ima posla - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mikica Bojanić

- Mikica mi je super, ali mislim da njegova žena zna da je on švaler - rekla je Maja.

- Pošto te je Mikica ljubio, a ja nisam, ostaćemo prijatelji - rekao je Dragić.

- E pošto si ovo rekao, goreće Balkan kada izbacim sve na portale. Ko meni napakosti, ja vraćam tri puta - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MladenBg

30.07.2023 10:42

Ovaj je trebao da dobije nagradu za najljigavijeg stvora u zadruzi ikada.