SUOČAVANJE PEVAČICA UŽIVO U PROGRAMU: Ivana Šašić i Zorica Marković otvorile karte, pomenut i SUDSKI PROCES! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić se uključila uživo u emisiju "Narod pita" i progovorila o konfliktu sa Zoricom Marković

SUOČAVANJE PEVAČICA UŽIVO U PROGRAMU: Ivana Šašić i Zorica Marković otvorile karte, pomenut i SUDSKI PROCES! (VIDEO)

Foto: Milan Maricic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

U emisiju "Narod pita" sinoć se uključila pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić, koja je želela da razjasni sve o svom konfliktu sa Zoricom Marković, koja je bila gost. Ivana je otkrila i šta se dešava sa njenim bivšim suprugom Bojanom Simić.

- Dobro jutro, Ivana Šašić je ovde. Malo sam propratila emisiju, i želim da kažem da Zorica Marković i ja nismo u svađi i da smo se lepo ispričale posle "Zadruge 6". Ko nije bio u rijalitiju, ne zna kako je to kad neko unese informacije koje nisu tačne. Mi smo koleginice koje se poštuju, nismo u svađi, niti ćemo biti, niti nas može iko posvađati - rekla je Ivana.

- Mislim da je krenula priča, kada se Bojan poveravao Zorici, verovatno se iz Zoričinih komentara naslutilo - dodao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

- Mislim da je Zorici Marković sve bilo jasno kada se Ivana Šopić suočila sa Bokijem, tad su svi shvatili da laže - rekla je Ivana Šašić.

- Drago mi je da si se javila i da si rekla istinu, toliko godine se znamo, ja o tebi mislim sve najlepše, i kao čoveku i ženi i majci. Dobro je da si se uključila, neće moći niko da nas posvađa, džabe kreče - rekla je Zorica.

- Da li ste se čuli ti i Boki Kroki posle Zadruge? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Ivana Šašić

- Mi smo na sudu, nema potrebe, mi smo na sudu, ne bi smeo da me kontaktira i nema razloga. Ja sam toliko poruka dobila i pitanja, kako si mogla da budeš sa takvim čovekom? Dosta se on promenio, posmatrajući ga u Zadruzi sam ga upoznala iznova. Kažem da u početku nije bio takav nešto se desilo u njegovom životu dok sam ja bila u Zadruzi 4, totalno drugog čoveka sam zatekla na parkingu. Mi od toga nismo zajedno, mir nema cenu - rekla je Ivana Šašić.

- Kako bi reagovala kada bi od Bokija dobila poziv da pevaš u etno-selu? - upitao je voditelj.

- Puno košta, u etno-selu 10 evra dan. To puno košta. Daleko lepa kuća. Car je sve znao, ali ga je ispoštovao jer ga je on i ubacio u Zadrugu - rekla je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading