KO JE OVDE LUD? Matorina supruga ushićeno čekala u redu za bidermajer, pa ŠOKIRALA objašnjenjem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.07.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svadbi repera Nenada Aleksića Ša mnogi su bili u šoku kada je sveže udata Anita ushićeno stala u red sa slobodnim devojkama da bi uhvatila bidermajer.

KO JE OVDE LUD? Matorina supruga ushićeno čekala u redu za bidermajer, pa ŠOKIRALA objašnjenjem! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stupile su u gej-brak na Svetom Stefanu u Crnoj Gori 11. jula, što su mnogi dočekali na nož, a najnovije dešavanje samo je produbilo gnev javnosti.

Foto: instagram jovana tomic matora

 

Naime, na svadbi repera Nenada Aleksića Ša mnogi su bili u šoku kada je sveže udata Anita ushićeno stala u red sa slobodnim devojkama da bi uhvatila bidermajer. Njoj to ipak nije pošlo za rukom, a mnogima nije jasno zbog šta je ona tu uopšte tražila kad je poznato da, prema starim običajima, bidermajer na venčanju hvataju slobodne devojke, koje se nadaju da su sledeće mlade ukoliko buket cveća padne u njihove ruke.

Foto: instagram jovana tomic matora

 

Anitin potez je naišao na oštre kritike: "Već je udata", "Šta hoće sad ova ponovo u redu za bidermajer", " Ljudi, ovo nisu čista posla, udata, a hvata bidermajer", "Friško udata hvata buket, u belom", "Ovo je buket za brak s muškarcem", "Zar ti nisi u braku" - glasili su mnogobrojni komentari na Tviteru i Instagramu.

Anita se oglasila i otkrila zbog čega je ovo uradila.

- U redu za bidermajer sam bila samo zato što sledi najjača svadba ikada. Opustite se - napisala je Anita.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading