OVO JE OSETLJIVA TEMA: Ana se oglasila nakon vesti da je pronašla NESTALU ĆERKU!

Autor:

Zadruga

19.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se pojavila vest da je pronađena ćerka Ane Ćurčić i Ace Bulića

OVO JE OSETLJIVA TEMA: Ana se oglasila nakon vesti da je pronašla NESTALU ĆERKU!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Starsport

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Ana Ćurčić i Aca Bulić na korak do toga da pronađu ćerku nakon 28 godina. Kako su naveli mediji, pojavila se devojka Arina u Severnoj Makedoniji, koja bi mogla da bude njihova ćerka, kao i da je Aca unajmio detektive da istraže ovo.

Ana se oglasila, te istakla da ovo nije istina.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana i Aca

- Ne to uopšte nije istina. Tužiću one koji su pustili tu informaciju. To je jako osetljiva tema i ne želim da pričam o tome, ali mogu samo da vam kažem da je ovo konkretno laž - istakla je Ana za "Telegraf".

Podsetimo, Ana je jednom prilikom pričala na temu preminulog deteta gde je istakla da Aca i dalje sumnja da je dete živo.

- On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slaba. Da li živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla. Sa njim sam u odnosima, da kad ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo - rekla je Ćurčićeva u emisiji "Pretres nedelje".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana i Aca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading