ĆERKA IM JE ŽIVA, USKORO ĆE JE UPOZNATI: Ana Ćurčić i Aca Bulić čekaju godinama OVU VEST!

Autor:

Zadruga

14.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je Aci ćerku rodila sa 19 godina, a i dalje sumnja da je ona živa!

ĆERKA IM JE ŽIVA, USKORO ĆE JE UPOZNATI: Ana Ćurčić i Aca Bulić čekaju godinama OVU VEST!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić i Aca Bulić su nedavno obnovili i javno ozvaničili svoju vezu, a prema rečima numerologa Goce Dragišić, drugačije nije moglo biti. Kako ona tvrdi, ćerka koju je Ana rodila sa 19 godina je živa i uskoro će je pronaći.

- Ana je poslednje dve godine imala velike probleme u emotivnom odnosu i to je samo eskaliralo u "Zadruzi". U kritičnim godinama šest i sedam, neki odnosi se završavaju poput Kapisodinog i Ksenije Pajčin, i dobro je da su Zvezdan i ona izbegli tragediju. Bilo je velike borbe i ratova, čak i gorih nego što su predstavljali u "Zadruzi". Ova godina je vreme Anite regeneracije - ističe Goca za "Svet" i dodaje:

Republika

Foto: Republika TV

Goca Dragišić

- Buliću je ovo dobra godina, godina velikog uspeha, u godini je Jupitera i ne pojavljuje se on bezveze svaki dan na televiziji. Njihov odnos je karmički, sudbinski i posle 30 godina oni bi se opet spojii. Oni nikada nisu prestali da osećaju privlačnost, hemiju i ljubav. Pre svega, to je spoj jako dobrog prijateljstva, ali i ljubavi. Imaju perspektivu za ozbiljnu priču. Sledeća godina može biti jako važna za dete. Vrlo je moguće da će oni sledeće godine upoznati svoje dete. Godina devetke je godina karmičkih odnosa, godina izgubljenih stvari. Sigurna sam da je njihovo dete živo, i da će u narednih devet, deset meseci upoznati svoju ćerku - govori ona i nastavlja:

- Ana kao Vaga koja ima tu jedinicu treba da dovede svoju psihuz u red, psihički je labilna. Zbog problema koje je imala u prethodnih sedam, osam godina treba da povede računa o svom zdravlju, i fizičkom i mentalnom, da se leči homeopatijom, biljakam, da se okrene prirodnoj medicini - završava Goca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Podsetimo, Ana i Aca su često govorili o ćerki koja je rođena zdrava, da bi posle osam dana navodno naprasno umrla. Ana i Aca tada nisu dobili papir u bolnici, bniti su mogli da je sahrane, zbog čega sumnjaju da je ona ukradena, što je bio čest slučaj u tim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading