ZVEZDAN PRETI JAVNO ZBOG ANĐELE! Slavnić zbog ljubavnice odlepio, pa počeo da divlja! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić zbog Anđele Đuričić ušao u crveno, pa počeo javno da preti.

ZVEZDAN PRETI JAVNO ZBOG ANĐELE! Slavnić zbog ljubavnice odlepio, pa počeo da divlja! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen/zvezdan slavnic

Zvezdan Slavnić

 

 

Zvezdan Slavnić se uključio u lajv na svom TikToku, a onda je iznenada poludeo zbog komentara podrške koje je dobijao, a u kojima su on i Anđela Đuričić pominjani kao par.

Foto: tiktok.com/printscreen/zvezdan slavnic

Zvezdan Slavnić poludeo zbog komentara

Naime, njihovi zajednički fanovi su sve vreme govorili u množini da ih vole i da žele pomirenje, što je njega izbacilo iz takta, te je javno počeo da preti svojim pratiocima.

- Nema to volimo vas, ovde ste zbog mene, ovde nikoga nema 20 i nešto dana, volite me zbog mene, a da li će biti nešto ili neće to je druga stvar. Nemojte da mi pametujete više, preko glave ste mi, ćutim vam već 25 dana. Nisam fer? Ne ja sam previse fer za vas, a drugi niko nije fer, ne sviđa ti se? Doviđenja, nemoj da vas pogasim sve, nisam ja fer, a ona je fer, šta? Neću više da vas čujem sa tim vašim glupostima, slobodno paljba - vikao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kadirov

12.07.2023 23:42

Sramno je promovisati kabadahiju,nasilnika i ubicu.On je bolestan lik i treba to spakovati u Toponicu dok nesto ponovo ne napravi.Nema Andjele,nema love i nema koga vise da manipulise.Smrad ostaje smrad!