IZMEĐU DVE VATRE: Kačavenda se udružila sa Šmizlom, pa javno OCRNILA Anu Ćurčić!

Autor:

Zadruga

11.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda brutalno odgovorila Ani

IZMEĐU DVE VATRE: Kačavenda se udružila sa Šmizlom, pa javno OCRNILA Anu Ćurčić!

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć je tokom emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević pročitao poruke koje su Ani Ćurčić poslale prvo Milena Kačavenda, a potom Jovana Novakov Šmizla. Milena je ove snimke podelila na svom storiju i prokomentarisala Anu.

- Milena Kačavenda mi je poslala poruku: "Pozdravi sve u studiju, da li prepodobna Ana planira da pusti vodu pre nego što ode iz studija?" - pročitao je Darko poruku.

- To je lično Milena poslala? Pustiću vodu - odgovorila je Ana.

- Jedna poruka menja sve. Izvinite, kuma objasnila - napisala je preko ovog snimka Milena.

Republika

Foto: Instagram.com

Kačavenda odgovorila Ani

- Javila se i Šmizla, koja kaže: "Darko, sa Milenom se kuckam sad. Pitaj, da li i ja mogu da budem kuma, imam i ja roleks, a Milena onaj što je izvadila iz rema. Kako se oseća sada kad joj je kuma završila da joj Aca kupi roleks, a njen je zaermila preko tebe i plaćala kamatu" - glasila je Šmizlina poruka.  

- Vrhunski odgovor, brutalno, nema šta, šta si pričala, izlazi u etar, laganica. Hvala Šmizli na prepiskama - napisala je Kačavenda.

Republika

Foto: Instagram.com

Kačavenda odgovorila Ani

- Mhm, one se sada igraju sa nekim stvarima, sa kojima ne bi trebalo da se igraju ni jedna, ni druga. Rekla bih Šmizli da joj je bila dobra haljina kod Anđele u emisiji. I neka se druži slobodno sa Milenom Kačavendom, znate kako se kaže, našla krpa zakrpu. Baš bih se zahvalila svojoj dugogodišnjoj prijateljici što mi je upravo pokazala svoje pravo lice - istakla je Ana.

- Koja dugogodišnja prijateljica? Zar ne reče da i nisam neka drugarica? U pravu si, nađe krpa zakrpu. Vidiš kako sve znaš kao velika - poručila je Kačavenda.

Republika

Foto: Instagram.com

Kačavenda odgovorila Ani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading