RADILA KAO ANIMIR DAMA, A SADA POSTAJE KNJIŽEVNICA: Aleksandra Nikolić piše autobiografiju, ovo je odgovor hejterima!

Autor:

Zadruga

05.07.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić najavila svoju prvu knjigu!

RADILA KAO ANIMIR DAMA, A SADA POSTAJE KNJIŽEVNICA: Aleksandra Nikolić piše autobiografiju, ovo je odgovor hejterima!

Foto: ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, donela je odluku da se ogoli do kostiju i napiše knjigu o svom životu, a kako je i sama napisala - ovo će biti njena istina, bez ulepšavanja.

Naime, kako Aleksandra često nailazi na kritike i osude, ona je rešila da hejterima odgovori upravo tim putem, a u knjizi će se naći detalji koji su i dan-danas nepoznati javnosti:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja. Knjiga stiže uskoro - otkrila je Aleksandra.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Wall

05.07.2023 22:10

Da, jako je pametna i inteligentna pa ce i knjigu da napise. Retko glupa devojka. Samo me zanima da li ce pisati i o ulozi mesarke? Da nije zalosno bilo bi smesno.

Mesar

05.07.2023 22:18

Do sad zaradjivala od one stvari a sad hoce od autobiografije .Hahaha

Viktorija

05.07.2023 23:09

Bravo Aleksandra! Odusevila si me! Tako se to radi, deblokiraj sebe i eliminiraj sav tvoj nepotreban grc i strah. Ti posedujes prirodnu osnovu da budes dama, devojka koja ce pokazati da se moze ici pravilnim putem /to si pokazala u Zadruzi i zato te vecina izglasala pobednicom-ostavi ove "ljudske karikature, ovaj kich od praznih i dekadentnim likova punih najogavnijeg licemerja" koji ruse i pravilne smernice same Zadruge! Nemoj, ni sekund gubiti sa njima, ulazeci u diskusije ili uzvracajuci se na njihove provokacije. Pusti ih da te najgnusnije vredzaju, nek pokazu ko su! Ako prifatis te kvarne verbalne zamke i odgovaras sa njihovi recnikom, onda ces se identifikovati sa njima. Usavrsi svoj engleski jezik, planiraj sta ces dalje raditi /u Zadrugu-nikako vise!/, budi fina i dobra u sredini gde se sada nalazis, pazi svog Filipa - on je tvoj "heroj", a mozes da zasukas rukave i u kuhinju..hihi/. Bolje sa Filipom otvorite Youtube-kanal, nego igrati onaj ogavni Tik-tok, mislim da to nije za vas. I shvatite vec jednom obadvoje-u Zadruzi niste imali ni jednog prijatelja-kakav crni Zola, taj neki propali Boki itd.itd. Spontano ih ignorirajte. I samo jos ovo: ni slucajno nemoj koristiti one izraze: "vredza mi inelegenciju" i "level" koji su koristili umstveno oganiceni zadrugari,-ki, koji u svakoj prilici su kopirali tebe u svemu. A, evo vidimo i napolju, u svemu oponasaju vas. Ali, avaj, vi ste jedinstveni i najbolji. Ne otkrivajte svoje planove unapred, oni samo to cekaju, pa da urade isto. Budite svakog dana sve bolji, srecni, uspesniji, i gradite svoj normalan zivot i lepu buducnost!

VALENTINA

06.07.2023 11:05

@Viktorija - Kod nas u Srbiji se ne kaže"ignorirajte" vec zna se gde.....stoga nam je jasno odakle dolazi poruka. A mogli bi ste malo i naučiti pravopis, zar ne?