ANĐELA POSTAJE "ELITNA"? Đuričićeva priznala da li ULAZI u novu sezonu rijalitija "Zadruga"

Autor:

Zadruga

29.06.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Crnogorka priznala fanovima da li razmišllja o rijalitiju!

ANĐELA POSTAJE "ELITNA"? Đuričićeva priznala da li ULAZI u novu sezonu rijalitija "Zadruga"

Foto: Prinstscreen Instagram.com, TikTok.com, Youtube.com/AndjelaDjuricicShow

Anđela Đuričić

Otkad je objavljeno da uskoro počinje "Zadruga 7 Elita" i da je kasting uveliko u toku, spekuliše se ko će biti novi učenisici, a na listi mogućih takmičara su mnoga poznata imena, ali i imena bivših zadarugara. Diskvalifikovana takmičarka Anđela Đuričić odgovarala je na pitanja svojih fanova, pa priznala da li bi ušla u neki rijaliti.

Republika

Foto: Youtube.com/Andjela Djuričić

Anđela Đuričić

- Šta bi promenila u učešću? - glasilo je pitanje.

- Ne postoji ništa zbog čega se kajem. Promenila bih to da, tj. da sam mogla da saznam istinu, da je Zvezdan ostavljen od strane Ane. Tako da, čitavo vreme sam živela u laži, nisam znala da je slobodan. Bila bih bezobraznija. Drugo ništa ne bih promenila, samo to da saznam istinu, da je ostavljen - istakla je Anđela.

- Da li ćeš ući u neki rijaliti? - glasilo je naredno pitanje.

- Ne planiram, ali nikad se ne znam. Sve što sam rekla u petoj sezoni da ne bih nikad, desilo mi se u šestoj - dodala je Đuričićeva.

Republika

Foto: Youtube.com/Andjela Djuričić

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ena

29.06.2023 19:32

Ona je već postala elitna ali starleta za matorce i jahte, širi kome stigne, nebi promenila ništa, to je kada čovek nema ni stid ni blam, morbidno okorelo zlo, bez vaspitanja i časti, ona je opsednuta Anom,Ana joj je u svemu, Ana tekla hoću u Hrvatsku, kad eto gutala, smanji gutalo opsesiju, neće Ana upišanka a ti zarađuj širi noge, uskoro će ti trebati za paketiće u zatvor

Cg

29.06.2023 20:48

Elitna,hahahaha

Cilka

29.06.2023 22:49

Da bude bezobraznija??? Pa kud ces vise jadnice Nije ona sva svoja

Djekna

30.06.2023 00:28

Ona vec jeste elitna ide od Smrkasa do Sase sefa joj satro.Kad je izgustiraju cao gutalice.Nije Mitrovic lud da je pozove jer zbog nje mu je ugasen rijaliti,zbog njenih fetisa i bizarnosti.Naravno da se ne kaje jer to je ona iskonsko zlo ,bez obraza i casti.