SLAVNIĆ OSUĐEN ZA TRGOVINU DROGOM! Dosije bivšeg zadrugara je JEZIV!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić je sumnjičen da je jedan od glavnih organizatora distribucije heroina i kokaina iz Beograda na narko-tržišta u unutrašnjosti Srbije.

SLAVNIĆ OSUĐEN ZA TRGOVINU DROGOM! Dosije bivšeg zadrugara je JEZIV!

Foto: ST/D. Kadić, Privatna arhiva

I posle odležane kazne zbog svirepog ubistva Zvezdan Slavnić nastavlja s kriminalnim delima. On je ubrzo nakon što je izašao s robije ponovo uhapšen, 2008. u akciji kruševačke policije, koja je radila na presecanju narko-kanala.

Slavnić je tada sumnjičen da je jedan od glavnih organizatora distribucije heroina i kokaina iz Beograda na narko-tržišta u unutrašnjosti Srbije.

Zbog trgovine narkoticima 2010. osuđen je na dve godine i deset meseci, a njegov slavni otac nije prisustvovao izricanju presude niti iko od Zvezdanove porodice. Kako je u pritvoru već proveo dve godine, ubrzo pošto je osuđen Slavnić je pušten na slobodu jer mu je u kaznu uračunato vreme koje je proveo u pritvoru.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading