POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ: Ana Ćurčić o SUSRETU sa Zvezdanom i SUKOBU sa Milenom Kačavendom!

Autor:

Zadruga

25.06.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" razvezala jezik na samom startu emisije!

POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ: Ana Ćurčić o SUSRETU sa Zvezdanom i SUKOBU sa Milenom Kačavendom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Ćurčić

Gošća voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Narod pita" večeras je Ana Ćurčić, koja je na samom startu emisije progovorila o svom psihičkom stanju, te priznala da posećuje doktora.

- Bolje sam, dišem punim plućima. Nisam gledala klipove do sad, ali sam juče to radila. Kad posmatram sebe, to radim jer idem kod doktora i radim na sebi. To je najbitnije, mentalna higijena. Suočavam se sa svim tim situacijama, ima raznih. Emocija nema. Naravno da je to deo mog života, ali nemam žal, bol, ljutnju... Prosto, prešla sam to, radim na nekim drugim stvarima - istakla je Ana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Ćurčić

Ana je progovorila i o svom famoznom ulasku u "Zadrugu 6" i susret sa Zvezdanom Slavnićem.

- Imala sam i bes i ljutnju i ljubomoru, sve što jedna žena ima u sebi kad se to desi. Baš sam bila puna sebe. Ali nisam se tako snažno osećala kao što ste videli. Desilo se to da sam ja ušla u kanžde gospodina, onda te razne kontradiktornosti... Drago mi je što sam sama sa tobom večeras, pa mogu da objasnim - dodala je Ćurčićeva.

Ana je progovorila i o sukobu sa Milenom Kačavendom.

- Ona je prešla granice, tako ćemo da kažemo. I da ju je ponela medijska pažnja, neka je. Ona je duhovita, verbalno jaka, ume svakoga da postavi na mesto. Neke moje drugarice nisu htele javno da se eksponiraju, ona je prihvatila. Gledala sam neke njene klipove, kako je Slavniće prozivala i postavljala ih na mesto, neke zadrugare, to je njen izbor. U dobrim smo odnosima, videle jednom, ona je otputovala. Uradila je "lajv" za koji sam je savetovala da ne uradi. Tu je ispalo svašta. Nismo jedna drugoj okrenule leđa. Nismo se još videle i ispričale. Mogu samo da kažem da je izašla iz okvira. To je bio njen način borbe. Ona se nervirala kako se ja ponašam unutra, ali ni ona ne zna zašto je to tako - ispričala je Ana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading