ZVEZDAN JOJ JE UBIO SINA, A NIJE DOČEKALA NI IZVINI: Oliverova majka sahranjena uz jedinca! Potresne scene sa GROBLJA Jovanovića!

Autor:

Zabava

20.06.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje, preminula majka Olivera Jovanovića.

ZVEZDAN JOJ JE UBIO SINA, A NIJE DOČEKALA NI IZVINI: Oliverova majka sahranjena uz jedinca! Potresne scene sa GROBLJA Jovanovića!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pre 24 godine Zvezdan Slavnić je svirepo ubio Olivera Jovanovića (1966-1998) ispred dorćolskog kluba "Četiri sobe", a kako saznajemo, njegova majka Gordana Jovanović je preminula pre dve godine (1936-2021) i sahranjena je u istoj grobnici gde i sin Oliver.

Foto: SHUTTERSTOCK, D. Kadić

Zvezdan Slavnić ubio Olivera Jovanovića

Kako smo dalje saznali od ljudi koji su bili bliski s porodicom Jovanović, Oliverova majka je sve do poslednjeg daha mrzela Slavnića jer je presudio njenom nasledniku, te da je sahranjena u istoj grobnici da bi ležala pored sina.

- Oliverova majka Goca obilazila je grobno mesto sina sve dok nije preminula 2021. Nikad nije uspela da se pomiri s činjenicom da Olivera više nema. Odlazila bi na grob da mu priča šta joj se dešava u životu, kad god joj je teško i tamo bi ostajala po nekoliko sati. Nije bilo bitno da li je vrućina ili sneg do kolena. Srce joj je puklo za sinom, na kraju je tako sahranjena da leži pored njega. Dešavalo se i da dan provede na groblju. Toliko je žalila za sinom da, od trenutka kad je ubijen, to više nije bila ista žena. Nikome ne bih poželeo da se nađe u njenoj koži. Strašno je to kad treba da sahranite dete - priča nam Jovanovićev prijatelj i dalje otkriva detalje o tome kako Slavnić do danas izbegava čak i da vidi gde počiva pokojni Oliver:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zvezdan Slavnić ubio Olivera Jovanovića, klub ''Četiri sobe''

- Zvezdana nikad nije zanimalo gde je Oliver sahranjen. Nikad nije došao na grob, sumnjam da zna i gde je. On je čuo i priče da ga je Oliverova majka klela, verovatno je izbegavao da se sretnu jer je znao šta ga čeka. Nikad nije došao da ostavi cveće na grob, nikad nije zapalio cveću. Ne znam kako ga nije sramota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading