ZABORAVITE NA OBRVE KAKVE STE DO SADA VIĐALI: Nastupio je novi TREND u svetu koji je sve samo ne JEDNOSTAVAN, čist raskoš nam sledi!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.06.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi TikTok trendovi polako ali sigurno diktiraju lepotu i modu.

ZABORAVITE NA OBRVE KAKVE STE DO SADA VIĐALI: Nastupio je novi TREND u svetu koji je sve samo ne JEDNOSTAVAN, čist raskoš nam sledi!

Foto: Shutterstock

Tehnika rada obrva

Čini nam se da nikada više nije bilo bjuti trendova. Da li je to do TikToka ili nove generacije ''Z'', nismo sigurni, ali ideja svakako nikad dosta. 

Zaboravite sve na šta ste navikli, sada nam slede UKRAŠENE OBRVE!

Trend podrazumeva bisere, cirkone, neobične kombinacije boja i iscrtane linije. Prosto se prkosi sa svim onim minimalističkim na šta smo do sada bili navikli. 

Privlačenje pažnje na neočekivane načine je više nego dobrodošlo, a pravilo je da pustimo mašti da nas odvede u kom pravcu želimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Star (@yagirlstar)

 

Kako postići ovaj efekat?


Počinite popunjavanjem i oblikovanjem obrva kao što to i inače radite, a potom odaberite olovku u boji, tuš ili senku za oči kako biste povukli liniju uz samu ivicu obrva, pazeći da boja ne pređe u dlačice.

Ako želite da istanjite liniju, potrebno je umočite štapić u micelarnu vodu i stanjite liniju. Kako biste je naglasili, na kraju je podvucite mat korektorom u boji koja odgovara našem tonu kože.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Star (@yagirlstar)

 

Jedan od najjednostavnijih, najlakših i najsuptilnijih načina da isprobate trend ukrašavanja obrva je dodavanjem kamenčića.

Gotovo da ne postoji prilika u kojoj će ovaj izgled da bude neprimeren, a obrve koje izgledaju kao da su posute dijamantima jedan su od najpopularnijih načina ukrašavanja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading