STANIJA ŽELELA POMIRENJE SA MARKOM: Zadrugar zapušio usta starleti, ne želi ni da čuje za nju!

Autor:

Zadruga

24.06.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković stavio tačku na vezu sa Stanijom, ne želi da ga nazivaju parazitom zbog nje!

STANIJA ŽELELA POMIRENJE SA MARKOM: Zadrugar zapušio usta starleti, ne želi ni da čuje za nju!

Foto: instagram.com

Žana Đorđević i Marko Marković sinoć su gostovali u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde su odgovarali na mnogobrojna pitanja gledalaca, komentarisali svoje bivše cimere, njihov odnos, ali i bivše partnere.

Marko je pre rijalitija stavio tačku na dugogodišnju vezu sa starletom, Stanijom Dobrojević, a dugo se pričalo o tome šta je zapravo razlog njihovog raskida:

- Što se Stanije tiče, ona je prvobitno rekla da nisam hteo da radim, pa da me je ostavila zbog desete stavri. Ni jedno ni drugo nisu tačno, ali neću da iznosim to. Negde se već 14 godina bavim modelingom, igrao sam profesionalno rukomet, a sad sam trener. To što je moje i od moje voljene osobe je. Nije bilo potrebe to da priča, ja sam imao priliku da iznesem tamo nešto i prljav veš. Iznošenje prljavog veša kakav god odnos da je bio ne želim. Nije istina ni da je ona htela dete, a ja nisam, pričali smo o tim ozbiljnim stvarima, ali nije to razlog raskida - rekao je Marko.

- Da li je očekivala da se pomirite? - pitala je voditeljka.

- Pa, mogu da kažem da je na neki način očekivala - odgovorio je on.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.06.2023 12:33

Stanija da smanji emocije, i da izabere životnog saputnika, može ona to sa svojom pameću. Ne treba joj mlad, treba joj uspešan ( kao ona) i da je poštuje. Poštovanje je ljubav, bez emocija. A ti Marko nisi loš, ali to što si ti - može ona i bolje. Srećno tebi, a srećno i Staniji. Njen sam fan. I ja sam blizanac u znaku !!

Vojvotkinja Tolstoj

24.06.2023 12:35

Nisi loš, ali Stanija može bolje. Pametna je.

sofija

24.06.2023 13:52

Nije istina, Marko Staniji ne treba.

Sofija

24.06.2023 14:37

Ni u jednom trenutku Stanija nije želela pomirenje sa Markom. Na raskid sa njim je gledala kao na blagoslov i to javno rekla. Marko je ostavljen i misli da će da je tako ponizi. Ne može, ona je srećna i ne mari za njegove reči.